• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TULENI2 (3,4...)v1 aneb Fotky těhotných žen
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SPIRALOID: tak to jsi statečná! já bych to déle jak rok nevydržela - šest měsíců s břichem plus rok s 19 kg nahoře fakt ne, jsem možná narcis, ale mě to ničilo neskutečně. a jasně, že mi muž říkal, že jsem krásná (taky hubeňour), ještě aby ne - myslím, že to je jejich povinnost, když přibereš po dítěti. na druhou stranu mi přijde blbý, když se nějaká holka vdá a usadí a začne kynout prostě jen tak, bez těhotenství a kojení, přeci jen, partnera si bereme taky s nějaký tělem že...
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ANICHQA:
    SINSEMILLA: ja planuju kojit dlouho. idealne do 2let, pokud to nam oboum bude porad vyhovovat. jestli se me ale ty kila budou drzet tak dlouho tak nevim. pripadam si nehezka a necitim se dobre ve vlastnim tele. musela jsem vymenit satnik. navic ty kila citim na kloubech a taky je mi porad priserne vedro. muz ma hubenou vysportovanou postavu, kdyz nas zahlednu oba v zrcadle, moc na sebevedomi mi to neprida. nastesti je ale uzasny a svim chovanim mi nijak nedava najevo, ze mam kila navic. nezbyva nic jineho nez se utesovat, ze to delam pro sve dite a pozdeji nebo az dokojim konecne zhubnu.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANICHQA: já chtěla taky do roka, ale erik se rozhodl sám..
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    SINSEMILLA: mala ma 10 mesicu a to ji planuju kojit do roka, pak doufam, ze uz to pujde dolu taky, cvicenim si chci pomoct taky.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANICHQA: mě se erik odstavil v 9 měsících a pomalu mi váha začala jít od toho 7 - 8, kdy už se zvyšoval poměr příkrmů, ale dokáže mě nasrat, že při propagování kojení je jeden z argumentů snazší shození kil - u některých ano, u druhé poloviny to zoufale nefunguje..
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    SINSEMILLA: taky to tak planuju, akorat jeste kojim. Pak ale nastoupi drina, ted jeste furt zeru a celkem si to uzivam ;-) Brzy to ale skonci.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANICHQA: to je podobný, po šestinedělí - 10 kg a pak to stoupalo až na porodní váhu, jen bez úhledného břicha, plodové vody, mimina atd. po skončení kojení to šlo dolů a já tomu ještě pomohla cvičením..
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    LILY: neboj, mesic po porodu jsem byla na sve puvodni vaze a 10 mesicu po porodu vazim zase jako pred porodem, takze hlavu vzhuru! ;-)))
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    LILY: ja to tak ale nemyslela!:( ja tu uz driv psala ze je hlavne nespravedlivy ze to vse slizneme my a muzi vypadaji stale dobre..
    LILY
    LILY --- ---
    ZU_22: já mám vždycky deprese z komentářů typu "pár měsíců po porodu jsem byla zpět na své váze". Neboť některé z nás zůstaly tlusté i několik let po porodu a díky podobným komentářům mám pak pocit, že musí být (na mě) něco špatně. :))
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ZU_22: nejspis sem typ co nezhubne pokud koji. od porodu nepadlo ani kilo dolu, furt jsem +10. tak tise zavidim vsem matkam, ktere jsou stihle...
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    SPIRALOID: jee tak jeste treba zmizi! ja jsem teda taky mela hodne kilo nahore a velky bricho a ted po sesti mesicich si myslim ze jsem uplne jako pred tehotenstvim ale mam to asi v genech, ale bricho uplne stejny jako pred teh.nemam ale to vidim jen ja asi :) ale ctyri mesice jsem se dotavala do svyho, tak ti to treba bude jen trvat dele
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ZU_22: jo, me bricho vyskocilo velmi brzy. uz ke konci prvniho trimestru bylo partne natolik, ze me lidi zacli poustet sednout si v doprave. bohuzel mi porad zustalo :(
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    SPIRALOID: tyjo melas velky bricho uz od toho 28tt!!:)))
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    tak ja si take zavzpominam jake to bylo. dnes uz mam doma 6,5m chlapecka.

    19tt


    28tt






    33tt







    38tt
    tahle uz neni tak pekna ale ukazuje muj obr brich asi tyden a pul pred porodem

    SAVANAH
    SAVANAH --- ---
    před dvěmi týdny na koupálku (36tt)



    LILY
    LILY --- ---
    EWICZZZKA: v hrnku mělo být kafe... :))
    LULI
    LULI --- ---
    HC_: uz? uz?? super! gratulujuuuu!!:)
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    Nojo, mate pravdu, trochu to tak vypada :). To bych pak v hrnicku mela vajgly a ne boruvky :).
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    LILY: Přesně mi čteš myšlenky!!!! Taky jsem tam se tam nevěřícně podívala důkladněji-říkám si, sakra-těhule, v krásným lese a hulí!!!!! :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam