• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    mwahaha!
    AKCE / PAŘBY / KALBY
    KDY CO KDE KDO  
    nikde nic nebude

27.6.

4.7.

rozbalit záhlaví
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    ATYKIN: chci to na vecer... ;)
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    KCHARI: chtěl bys návod na to jak... se stát umělcem? :)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    ATYKIN: nemas nahodou zabery z pod desky stolu? :)
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    Orgasmus jako umění: Pět žen vyvrcholí při čtení oblíbené knihy | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/clanek/co-vas-zajima/50438/orgasmus-jako-umeni-pet-zen-vyvrcholi-pri-cteni-oblibene-knihy.html

nejdřív jsem si říkala, co je to proboha za knihy, potom, za výzkum?, ale ono je to umění... a o tom žádná :)
    VETE
    VETE --- ---
    Videogames Are Drugs - Dorkly Comic
    http://www.dorkly.com/comic/51764/videogames-are-drugs
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    v práci (Herba - zdravá výživa, Vladimírova 12, Nusle) jsem našla rok prošlý třtinový extrakt Černý zázrak v plechovce. Zřejmě by tomu nemělo nic být, chce to někdo? K vyzvednutí na uvedené adrese, dá vám to i moje kolegyně, když tam nebudu. Taky tam máme teď plno slevněných čokoládových sojových mlík, vanilkových sojových dezertů a tak.
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    Ve 33. minutě dokumentu, moje profesorka Bohemistiky, tahle paní mi bude příští rok u státnic dělat značné problémy, ale na kluky je tady hodná:)

Česká RAPpublika - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sOCAb17sVpc#!
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    CHAPADLAFIALOVY:
    KCHARI: jj takhle to presne ma bejt. uhli jsem dostal. ale pouze dve tablety. coz kdyz je na kalbe zle, tak sezeru i cely plato najednou.) takze nevim, jestli tohle mohlo neco resit..
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    CHAPADLAFIALOVY: jooo uhli. to je vselek!!
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    CHAPADLAFIALOVY: pak dale radi v pripade toho co vypil lahvon, podat prave ten olej a ldyz neni k dispozici tak "aktivni uhlí" rozdrcene ve vode...
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    CHAPADLAFIALOVY: moje spesl prirucka rika, ze zvracet urcite ne, nejdrive vyplachnout vodou pusu a pak vypit vetsi mozstvi vody a neodkladne privolat sanitku!=)
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    haha, ja jsem zdravotnik zotavovacich akci od cerveneho krize!=)
    PAZNE
    PAZNE --- ---
    Muzu zaridt skoleni BOZP a PO voboje se muze hodit. Ohledne zvraceni tak to se na gymplu rozhodne uci a to v prvni hodine chemie.
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    repast
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    TIP: Myslím, že jsme našli jádro pudla a můžeme to ukončit.
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    KING_JOHN_KILL: haha.. takovýhle emoce po internetech.. Sakra my jsme teď všichni tak chytrý :D
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    ATYKIN: Přesně tak. Celý tohle kromě toho mlíka bylo řízený záchrankou po telefonu, tak jsem fakt neodporoval. Mlíko se dává po požití kyseliny na neutralizaci, což tohle neni, ale čert to vem, když to do toho kelímku s vodou Johnyho táta lil. Stejně to pil na naředění a mimo to v mlíku je nějakej tuk, což se po odmašťovadle hodí... Pokud vim, tak po telefonu řikali ať to vybleje a to blil tak i tak. U nitroředidel je totiž mnohem větší problém než poleptání to, že to po požití furt dejcháš a může dojít k edému plic. ne? ..aspoň tak to učili nás. Kyselinu samozřejmě neblejt- to je k ničemu.
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    TIP: a měl blicí podtácek?
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    decánko uštrejchnout?
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    Presne selskej rozum, clovek si rika ze by neco takovyho v tele nemelo zustavat moc dlouho... Pokud mozno vubec. Po telefonu sanitaci navic radili vypit olivovy olej, a doted jsem myslela ze se taky priklaneli k vyzvraceni.

HEELENA
    HEELENA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: kaja nas muze ucit - za chvili ma po statnicich, tak bude mit spoustu casu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam