• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAlékaři, medici a jiná havěť
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    JANEK: A FN Na Bulovce v Praze je pridruzena k jake?
    JANEK
    JANEK --- ---
    JACOB: Nepatří jim, jsou jim "přidruženy". Jsou to nemocnice, kde probíhá výuka některé z lékařských fakult (s výjimkou Ostravy, kde je fakultní nemocnice přidružena fakultě zdravotně sociální). FN poskytuje pacienty pro výuku, ale vyučující jsou placeni universitou.
    JACOB
    JACOB --- ---
    Ahoj, prosim vas, takove male OT, ale nevim kde jinde se zeptat ;)
    Proc se nekterym nemocnicim rika "Fakultni nemocnice" ? Znamena to, ze to patri lekarskym fakultam, nebo proto je nejakej historickej duvod.. ?:)
    JARRY
    JARRY --- ---
    To je to Dekujeme odchazime?
    TARI
    TARI --- ---
    wow, to jsem zvědavá. Já jsem onehdá, když se řešilo, že doktoři podají výpověď, etc., si četla diskuzi pod článkem na idnesu a ze začátku mi bylo do pláče. Pak už jsem se jen smála, tak zoufalý to bylo
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TARI: U me vetsinou pouze zarazene koukaji , ze po te vcerejsi nocni, kdy jsem behal jak blazen mezi prijmy a prusvihy na oddeleni, jsem jeste v poledne dalsi den v praci. U mych pacientu do jednoho roku se neni co divit, ale ani maminky pacientu se obcas nezmuzou na slovo ;-)
    Touto dobou jsem zacal staz na jeden rok v Nemecku na detske klinice, podam potom zpravu jak moc veliky rozdil to bude.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    TARI: ne, mlčeli :)
    TARI
    TARI --- ---
    GATTA_NERA: a nějaký komentář další na to?:-)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    TARI: jojo :))) ranní příjmy k trombolýze, se večer divili. "jé paní doktorku, vy jste ještě tady?"
    "Jo, já jsem tady ještě zítra, a taky v pondělí a středu" :))
    TARI
    TARI --- ---
    GATTA_NERA: byli překvapení tím, že jsi měla službu celý den? Ojojoj, surprise, surprise:-))
    TARI
    TARI --- ---
    GATTA_NERA: končím pátý ročník..ještě rok a tři zkoušky z páťáku:-))
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    TARI: kolik Ti ještě chybí do konce?
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    včera byli pacienti na JIP dost překvapení, že jsem tam celý den, lidem naše situace nedojde, dokud to nevidí na vlastní oči
    TARI
    TARI --- ---
    já pořád čekám, až dostuduju:-/jinak bych tohle podpořila taky
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    tak co kolegové lékaři, kolik z vás se přidalo k Akci Děkujeme odcházíme? Já ano a jsem připravená ke konci roku podat hromadnou výpověď. stojí za náma i primář.
    KATUSA
    KATUSA --- ---
    Ahoj, kdybyste někdo měl zájem o další vzdělávání v anthroposofické medicíně, tak upozorňuju: http://www.ipmt.net/czech/index_cz.php
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Je tu, prosím, někdo ortoped? Nebo znáte nějakýho superdobrýho? :)

Kdyžtak do pošty, děkuju !!!
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    Nevim jak moc to sem patri, ale chtel bych se zeptat zda mate tip na rozumneho vzdelaneho praktickeho lekare v praze ktery stale prijima pacienty. Se svoji aktualni lekarkou nejsem prilis spokojen...
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    GRETKA: jojo, je to velmi individuální, ale moje zkušenosti s praktiky (díky stěhování jsme jich poznala asi 6) není pozitivní. Občas mě dokážou překvapit, jaké léky a dávkování předepisují. Mám tu výhodu, že si léky a vyšetření ordinuju sama.
    tady jsou většinou praktici těsně před důchodem, mají své jisté tak co by řešili nějaké další vzdělávání....
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    CORNELA: mne slo o tu arogantni namyslenost...

GATTA_NERA: Vseobecneho lekare mam super, ale neni obycejny, to je fakt, kazdy ctvrtek jsou misto nej mladi doktori na Interne, a sam uci na Paris V.
    Podle me zkusenosti je to dost doktor od doktora.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam