• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAlékaři, medici a jiná havěť
    diskuse pro lékaře stávající i budoucí, o jejich uplatnění apod. Zkušenosti s jednotlivými pracovišti, šéfy, vzděláváním a vůbec samé slasti oboru.
    rozbalit záhlaví
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    PTACOPYSK: tak už to mám zjištěný, když je to jen razítko a podpis na přihlášce, tak mi to za poplatek může vyřídit i někdo. jinak by to byl asi problém, když mě moje PL neviděla asi 5 let, aby mi vypisovala nějaký podrobnější papír...
    tak děkuju! :)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ABAYO: a i kdybys tam sla osobne, doktor by te zrejme stejne klinicky nevysetroval , jde hlavne o to, s cim se trvale lecis, jaky jsi prodelala v minulosti nemoci atd, tvuj aktualni krevni tlak v tomto neni podstatny
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ABAYO: podle mne určitě, pokud tam pravidelně chodíš a nemáš poslední preventivní prohlídku 10 let starou
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    PTACOPYSK: já jsem si právě nebyla vůbec jistá, jestli to vypíšou i někomu z rodiny... jako když mě ten doktor neuvidí, tak to taky půjde myslíš?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ABAYO: nikdo jiný než tvůj registrující PL ti to asi nevystaví, co takhle se domluvit, že by ti to někdo z rodiny v místě bydliště vyzvedl, zaplatil a poslal? To bych viděla asi jako nejjednodušší řešení.
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    Ahoj,
    k přihlášce na vš potřebuju potrvzení od lékaře, ale domů už do konce měsíce nepojedu, abych si došla ke svému. Nemáte někdo tip, kde by mi mohli takové potvrzení vypsat? (Praha)
    TEAREZ
    TEAREZ --- ---
    Ahoj, nějak nevím, kam s tímto dotazem. Sháním software pro soukromé zdravotní zařízení.
    Potřebuji, aby měl kartotéku a objednávkový systém (pro několik místností paralelně v provozu, případně i několik doktorů). Nic víc není třeba (žádný účto, žádná správa pojišťoven).
    Prostě jen potřebujeme vést záznamy o pacientech a mít přehledně objednávkový systém pro místnosti, kde se budou střídat doktoři.
    No a samozřejmě se mi za to nechce platit že:)) zatím to rozjíždím a zlaťáků ubývá.
    Někdo nějaké doporučení? Zkušenosti?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CORNELA: GATTA_NERA: Ok super díky za info!
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    TIGRE: spousta z nich jsou mrtvé duše, na které berou kapitační poplatky. Ale vem si, že na malém městě jsou třeba 2 praktici, to pak mají i klidně víc než 3 tisíce pacientů
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Nemáte představu kolik má v ČR průměrný obvoďák pacientů? Narazil jsem na údaj, který se týkal USA, kde to číslo bylo 3000, což je pro mě těžko představitelné číslo, ale možná jen nevím, jak se věci mají. Díky!
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    Ha tak nakoniec mam zmluvu na dobu neurcitu, dva primari sa za mna postavili a ti su predsa len viac jak jedna zavodna baba ;)
    LUSY
    LUSY --- ---
    CORNELA: dekuji :) no jdu na gamagrafii ledvin, tak resim na jak dlouho to je a zda se mam bat :)) To se podává jenom injekci nebo se to dava nak delsi dobu pres kapacky a lezim u toho? ( nastesti s takovyma vecma nemam vubec zkusenosti :) )
    LUSY
    LUSY --- ---
    Ahoj, nemáte náhodou někdo zkušenosti s gamagrafii ci nevite jak to probíhá?
    HANNACH
    HANNACH --- ---
    nemáte někdo tip na nějakýho opravdu dobrýho praktickýho doktora na Praze 6, který mluví i anglicky a nabízí krom smlouvy s VZP i možnost nadstandardního ošetření?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    jinak krvavější obor sis teda vybrat nemohla :))
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    CORNELA: dneska jsem shodou okolností mluvila s jednou známou (lékařkou), co pracuje už cca 30 let na hygieně .... prý musíš mít všechny doklady o očkování a asi by se u zaměstavatele podepsal nějakej papír, že nebudeš uplatňovat případnou chorobu z povolání ... ale říkala, že to ještě zjistí, takže pokud se dozvím víc, dám vědět do pošty ...
    MICHAL_DS
    MICHAL_DS --- ---
    KAMAR: A to by fakt šlo? Fak tam místo je? mužeme to pořešit v poště dyžtak ať neobtežujem ostatní ? bych byl moc v děčný za nějaké informace ...
    MICHAL_DS
    MICHAL_DS --- ---
    KAMAR: A odkud jsi? respektive které nemocnice se to týká? Mě právě práce s lidma nevadí. respektive děda byl saniták a babička sanitář, tak jsem se do 15let furt motal ve špitále : )
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    nevim u nas na odd. si tady nikdo na nikoho nevyskakuje .. kazdy si dela svou praci. nahodou sanitak na psychiatrii neni spatne, jen je to trochu o drzku doslova ... pod k nam mame tady mista a mista ;)
    MICHAL_DS
    MICHAL_DS --- ---
    CORNELA: Jo takhle, nj to je bych řek v každý práci no, tomu se člověk asi nevyhne .... ti co sou vejs tak si myslel je ze sou nejchytrejší (ne všici teda, znám i dobrý šéfy), Když by byla možnost se pak třeba dostat na jiný oddělení ... No uvidím no ...
    MICHAL_DS
    MICHAL_DS --- ---
    CORNELA:Každopádně ti díkec za info , toto jsem přesně potřeboval vědet :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam