tak můžeš jet jednou na IFMSA vědeckou, jednou praktickou, jednou na studijní a jednou na praktickou stáž z Erasmu... pokud si vybereš ty samé destinace, tak můžeš jet na jedno místo třeba až 4x.
Ted tedy nevím, o jaké stáži zase mluvíš ty :-) Praktickou Erasmus stáž je nutno vyřizovat minimálně asi 9 měsíců dopředu, musíš si sama dohodnout stáž v té které nemocnici chceš (pokud má ta univerzita bilaterální dohodu s tvojí univerzitou) a můžeš jet minimálně na 3 maximálně na 12 měsíců (dle fakulty, u nás je to třeba jenom na 6 měsíců maximum) kdykoliv během roku.
Já to taky plánuji v rámci toho, že budu prodlužovat, jen ještě nevím, zda se mi chce jet už hned v šestáku (což by znamenalo zařizování během následujícího měsíce, ještě k tomu za 14dní odjíždím na studijní erasmus) nebo až v "sedmáku" po většině státnic, kdy už bych měla i něco umět, protože jak jsem tak pochopila, na praktické stáži počítají s tím, že už něco umíš a v podstatě tam pracuješ (asi záleží na místě, ale většinou to tak je).