• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAlékaři, medici a jiná havěť
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA: Desinfekci - pisu jak tatar
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CORNELA: A kde se da neco vic dozvedet? Kdome toho ze bych sel na medicinu? Co se tyce predstavy tak krome toho ze me samotnyho sili mockrat tak sem pred 16 lety stravil rok a pul na ARO jako sanitar takze sem videl ruzny veci. Samozrejme praxi mam pouze s osetrovanim beznejch ran nikoho jsem nikdy nesil. Sterilni kryti na rany mam sebou krom jinyho vzdycky.

Hele este k desimfekci ran. Muj oblibenej je jodisol mam nak pocit ze kdyz to pali a je videt kam to nanasim tak ze to je jako pocitove lepsi, ale jsem si vedom toho ze je to asi naprosto iracionalni. Co jinyho bys dopprucila? Ten betadin?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Mimochodem na cem se da trenovat siti? Uz sem sesil par bůčkú koupenejch a tak, aale treba budete mit nakej lepsi napad?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CORNELA: Hele me jde akorat vo to bejt ready pokud by to bylo nutny. Jinak v dosahu budu volat doktora. Tohle dobry?

Šicí materiál Dafilon - nevstřebatelný - monofilní - modrý | Šicí materály |SHOPARAMEDIK®
    http://www.shoparamedik.cz/...imaterialdafilon-nevstrebatelny-monofilni-modry%5BSMSM001%5D?ItemIdx=0
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ATLAS: Nijak zvlast to nehori. Co byste doporucili za material na polni siti ? 3/0?
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    CORNELA: Samozrejme, jen to bude dyl trvat, sici material tam maji teda taky. Prislo mi, ze to docela hori, protoze ten paramedik mi naskocil po zagooglovani šití ran jako třeti odkaz.
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    WOJTYLA: normalne si dojdi do lekarny nebo zdravornickych potreb a popros je at ti neco do 150 Kc objednaji. Treba tohle. http://paramedik.inshop.cz/spotrebnimaterial/mediset-prositiran%5BSMJS%5D?ItemIdx=4
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CORNELA: Mas odkaz nakej? Vsude sem nasel jen hotovy siti za stovky az tisice.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CORNELA: Jasne to je jen se mi za to nechce platit silenou cenu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Pratele byl byste nekdo ochoten mi sehnat dve tri sady na siti ran? Na kuzi. Reciprocne za lahev nebo tak.
    JANEK
    JANEK --- ---
    CORNELA: Tak myslím, že z toho tak nějak vyplývá, že hned.
    JANEK
    JANEK --- ---
    CORNELA: V pátém ročníku. :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    CORNELA: Hned jak jsem mel prezentovatelne vysledky, za ktere by se nestydeli a svuj grant, abych mel cim zaplatit ucast.
    JANEK
    JANEK --- ---
    CORNELA: Tak zatím všechny konference a časopisy, kam jsem kdy co posílal, měly pravidla pro formátování a strukturu abstrakt/článků. Takže bez znalosti toho, komu je to určeno, dost těžko radit.
    JANEK
    JANEK --- ---
    CORNELA: Cože? To jako existují nějaká obecná pravidla, která tohle řeší? To bych dost pochyboval. Nebo mi něco uniká a je to nějaký humor?
    JANEK
    JANEK --- ---
    CORNELA: To záleží na tom, kam to píšeš, ne?
    JANEK
    JANEK --- ---
    CORNELA: Jaký abstrakt a co si představuješ pod doladěním? :)
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    GATTA_NERA: bohuzel atestaci jeste nemam, jinak bych se taky nerozmyslela.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    KAMAR: v prosinci jsem udělala atestaci a události mě donutily, naštěstí už můžu do soukroma. Podáním inzerátu jsem si dost rozšířila obzory, že člověk má vážně kam jít :)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    KAMAR: no já zas vím od kamarádky z VFN, ze jim tam sebrali těch 5-8 tis. z tabulkového platu, co jim přidali díky memorandu .... :( jo, o tom už se ale nikde nepíše
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam