• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAlékaři, medici a jiná havěť
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    CORNELA: Hele, ty asi nechápeš mě. Nejsem debil, jak se přenášej paraziti sme se učili v sekundě na gymplu, teď se to na VŠ učím znova. A i kdyby to tak nebylo, když si googlím škrkavky, tak by bylo divný, kdybych nevygooglila jejich přenos. Je vtipný, žes nepochopila mou ironii :)
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    CORNELA: Stále nechápu. Asi nějakej tvůj osobitý styl humoru. (Jasně, žeru psy a jejich hovna - asi to pořád nechápu ;-) )
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    CORNELA: Žrát psy? To sem nepochopila, každopádně toho svýho žeru, to jako jo! Dík za info.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    CORNELA: To jsem si na netu našla taky. Ale setkala ses s tim někdy ty osobně? Píšou, že v ČR to má 18%-20%, ale to se mi zdá docela přehnaný, v životě jsem o červu v oku neslyšela, i když vím, že ty mrchy se dostanou kamkoli...
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Setkali jste se už někdy se škrkavkou v oku u lidí? Jak se to projevuje a jak to na pohled vypadá? Google mi moc obrázku nevyplivl...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CORNELA: Jako pri masivnim krvaceni nebo obecne?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    OSCURO: aha dík!
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    WOJTYLA: Intra- osealní vstup. Kanyla se zavede skrz kost do kostni drene, kam je pote mozno podavat leky, infuze, krev , plasmu cokoliv jako do centralniho reciste. Kostni dren je mocne prokrvena a tudiz to pobere stejne jako velka zila.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tohle by asi mělo bejt vono...neměli byste vysvětlení jak to funguje pak jak tak kost přijímá ty tekutiny?
    Intraosseous infusion - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Intraosseous_infusion
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    přátelé, co je tohle za techniku kdy mu nartaj jehlu do ramene/kosti a tim mu dávaj transfuzi, nevítě?...nebo odkaz kde je možný se vo tom dočíst? díky

ČAS - 35:47 - nazývaj to IO
    [HD] Inside Combat Rescue - Episode 6 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=u9SpEn73LVg
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    CORNELA: syndromologický souhrn: apalicko-abulický syndrom. Prognoza: koma--> smrt!
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    *zoufalý výkřik* !!!!!!!!!!!!!
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    KEDAREK1: propolis
    GATTA_NERA: asi zatim jeste ne, nevim, chci k doktorivi jiz 14 dnu , ale nemam narok jaksi ze, protoze ma dovolenou a ordinaci napechovanou lidmi. adik za zpravu do posty:)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    KEDAREK1: a vyloučili ti i reflux?
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    Hola hej, zjistili mi gastritidu s biliarnim jezirkem, pozitivni Helicobacter, nacoz jsem byl nacpan dvema ANTB, mesic po lecbe a celkem lehke a zdrave strave mi neni porad dobre, citim tlak na zaludku, nekdy e pali zaha , ponevadz se mi to asi vraci ze zaludku nahoru. Ruzne sondy vyloucili organickou pricinu, helicobacter v kontrolnim vzorku jiz negativni. Jak se mam zacit citit jako mlady zdravy 29 lety clovek???? Moc diky za nejake napady. ode dneska zkousim po ranu do caje propolys. Prosim o rady do posty!! Diky diky diky
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    vážení, dnes večer v pražském kině OKO přednáší v rámci akce Press start http://www.pressstart.cz/ MUDr Štěpán Černý. Nenechte si to ujít!
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    PSYCHOTESTY online – nejlepší psychologické testy osobnosti, psychotest poruch psychiky
    http://www.psychotesty.psyx.cz/index.php
    Co říkáte na tyto stránky, máte s nimi někdo zkušenosti, lze výsledkům aspoň orientačně věřit???
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    CORNELA: Ok díky, mno jako kámen to neni, ale tvrdší jo. Jdu příští týden k urologovi tak se uvidí. A teda sehnat volný termín, to byl nadlidský úkol :)
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MISMAS: v podstate, ze histolog te vysira se vsim...takze ackoliv to pro funkci treba dulezite neni, pro ne je to smrtelne dulezite :D
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    QUIXDE: co říká Cornela bohužek nevím, mám ji v ignoraci:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam