• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAlékaři, medici a jiná havěť
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    STARAKRYSA: Jde právě o to, že v Plzni už nějakou dobu žiju a ráda bych tam zůstala. Jediná jistá možnost by bylo zařídit si tam trvalej pobyt, ale pochybuju, že to se stane. Plus Ústí mám od rodné Prahy dál jak Plzeň. No, přinejhorším zkusím někoho ukecat na výměnu :D.
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    MEFISTOFELLE: vetsinou podle nalady jak jsem pochopila.ale usti je co se tyce nemocnice super.mesto je to jinak hnusny:D
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Ahoj, možná to bude hloupý dotaz, ale podle čeho se rozdělují na LFP studenti do jednotlivých měst v šestým ročníku? Já bych ráda zůstala v Plzni, ale trvalé bydliště mám v Praze a bylo mi řečeno, že mě pošlou do Ústí.
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    MIKATCHOU: Myslim, ze vestina lekaru (minimalne tech mladsich) anglicky umi. Ale ono neni problem zavolat do ordinace s hello, can i speak with dr jakjensejmenuje? a zeptat se ho, jestli ma s anglictinou problem. Obecne asi studensti lekari umi anglicky (prece jen na fakultach cizinci studii), nebo ruzni "zavodni" u pracovist, ktere zamestnava bezne cizince (treba AV v Krci, v Dejvicich..). A kdyz si zajdes na polikliniku, kde je tech lekaru vic, tak vzdycky nejaky z nich anglicky mluvit bude. A pokud chces zkusenosti, tak se asi poptat v prazskych anglickych komunitach (napr cirkevni - anglicka katolicka farnost je na malostranskem namesti a u Jezulatka, cirkve bratrske vzdycky poradaji nejake vyukove lekce anglictiny s rodilymi mluvcimi)
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Ahoj, sháním dobrého gynekologa na Praze 8, či 9... nevíte o někom? kdo by ještě bral nové pacienty? Díky.
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    ahoj, chtěla bych se zeptat, zda neznáte někdo nějakého dobrého praktika v Praze, který léčí i cizince, tj. umí angicky
    KOSMOKOSMO
    KOSMOKOSMO --- ---
    Aha, to u nas v prerii nemame. Dik.
    KOSMOKOSMO
    KOSMOKOSMO --- ---
    Co je zurnal?
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    Nedávno jsem uklízela a našla spoustu medických učebnic, nevíte je v Brně na fakultě nějaká burza? Ráda bych se jich začátkem semestru zbavila.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    Hnus, to znám úpěnlivé čekání na atest, aby mohl člověk vypadnout
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    hm ja jsem v kosmonosich, pry berkovice to uz maj ze sebou, nevim, takze ne ze nam znizili platy ted sestry pujdou, platy uz snad dolu nepujdou (?) .. at uz mam tu atestaci a muzu jit.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    U nás ve VN Brno zatím nic, teda já už jsem tady jako externista :)
    Jinak pracuju v ambulanci bez sestry a co bych za ni někdy dala
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    cus, kde vsude uz propousteli sestry? a jak to pak vypadalo na oddeleni, ze trebas misto 4 chodej na smenu 3? u nas se to prave chysta, takze celkem stres mezi sestrama, nikdo nic nevi, jak vzdy.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    CORNELA: Tak já se klidím, měj se fajn, frndo ;-)
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    OTOME: Tvl, po kolikátý tu píšu, že mi to nepřišlo vtipný, a konkrétně tobě? A ty budeš pořád šťourat? Nebavíš mě.
    OTOME
    OTOME --- ---
    PEPENKA: Není úplně poznat, žes pochopila, že to byl vtip a nadsázka, když se furt obhajuješ a házíš argumenty pro to, jak to není košér... což je v případě vtipu iracionální. A pokud si doopravdy myslíš, že máte holt jen jiný smysl pro humor, tak stačí říct "hm, nepřišlo mi to vtipný, tečka" a ne se tady hádat...
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    No tak lidi, tolik povyku kvůli jednomu psovi :-))
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    OTOME: A tys ještě nepochopila, že asi máme s Cornelou jinej smysl pro humor, protože tohle mě fakt ani náznakem nepobavilo...

GEISHA: A že se tu poprďuješ ty nade mnou? Asi máš taky dost času. Nevím, jak moc jsou Corneliny odpovědi erudovaný, vše, co mi tu psala, je z tetičky Wikipedie, i v přesně stejným pořádí ;-) K tomu, že se hloupě ptám - a co jako? Jsem člověk zvídavej a nevidím problém v tom, že když mě něco zajímá, zeptat se. Holt, někdo se ptá a rozšiřuje si obzory, někdo naopak jen poučuje a chytračí, mimochodem ty seš právě jedna z nich. A o jakým mým vtipu tu píšeš, to sis vycucala kde z prstu? Já tu žádný vtipy o nikom neházel, takže se hoď do klidu.'

GATTA_NERA: Díky, ty jediná mi tu píšeš něco smysluplnýho, já si už ze začátku říkala, že jsem tu asi špatně... :D Nemám dost erudovaný informace, no :D Ale zase si nemyslím, že kdo není lékař, musí bejt nutně debil, což Cornela si jistě myslí, podle jejích odpovědí (nejen mně) :D Takže se jdu přesměrovat jinam ;-)
    OTOME
    OTOME --- ---
    PEPENKA: Tys asi furt nepochopila, že to byl VTIP... tudíž neznamená, že si Cornella doopravdy myslí, že bys žrala syrové maso psů...
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    PEPENKA: doktoři mluví ještě hůř :) A tohle je diskuze hlavně pro lidi z oboru, tak se nediv...
    Pro konzultování problémů je asi lepší zeptat se v jiné diskuzi
    [ MEDICINA ]
    [ NEMOCI - jak s nimi bojovat ]

Ale bacha, Cornela je všude :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam