Ahoj, minuly tyden v utery se mi udelalo zle, zvracela jsem, bolel me zaludek, ale rikala jsem si, ze mi asi neco nesedlo, druhy den me porad bolel zaludek, tak jsem dala klasickou dietu cerny neboatovy caj, suchej chleba, ani treti den se mi neudelalo lepe, tak jsem sla na pohotovost, kde mi mudr. pichla degan a rekla at piju colu po lzickach a ze mam bricho plne plynu, vubec se mi neudelalo lepe. Moje bricho delalo divny veci - chvili bylo mekke a ploche a behem hodiny ztvrdlo a zvetsilo se na 9.mesic tehu. Stale me silene bolel zaludek. V pondeli js sla k obvodnimu na odber krve, pichla mi inalgin, dala leky omeprazol, poslala me na fibroskopii (tam jdu v patek). Stale me boli zaludek a ted i hlava, jsem slaba jak moucha. Dnes jsem byla pro vysledky a rict jak mi je, krev je ok, rikam ji, ze mi je stale spatne a boli me zaludek a ze dnes zvracel u muj muz a boli ho zaludek a ona, ze to vypada na nejakou virozu spis. V patek po fibroskopii prijdte. Nemela bych dostat nejake leky jakoze na virozu? Antibiotika? Je divny, ze muz to ma az 7 dni po mne? Jsem z toho uz znicena, trva to dlouho a prijdu si ,,nelecena" Jak by jste postupovali?