Ahoj, můžete prosím někdo poradit?
Začalo mne fest bolet koleno. Je to pár dní zpět.. Strávila jsem celý den po doktorech (praktický, RTG, ortoped), nakonec jsem v ÚVN dostala od MUDr. bandáž, berle a léky na bolest. Nevím pořádně co s tím mám, prý hříchy z mládí, vlastně to můžou být i vazy, šlachy.. nevím nic kloudného prostě. Čekám na magnetickou rezonanci, která bude za měsíc.... umřu! Běhám. Sportuju. Potřebuju se normálně hejbat prostě :/ Je to pár dní a já jsem už teď úplně vyřízená z toho nic nedělání a hlavně z toho, jak jsem nemobilní. Do 9/6 mám teda jen čekat a pak co? Proč se to nějak neřeší? Nedostala jsem ani žádný léky na případný zánět. Je to ok? Fakt musím počkat na mgn. rez. nebo si to mám prostě jen vše sama oběhat (teda obelhat) a dožadovat se něčeho, nějakýho vyšetření? Jakýho? Za kým jít prosím?? :/ Léto je za rohem, já bych si ho ráda na plno užila :/ Hrozně mne to irituje a bojím se, že po té rezonanci zas akorát tak budu na něco čekat.
Nejsem moc doktorová, snažím se jim vyhýbat a tohle mne celkem deptá... Poradíte prosím?