• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CROMETeorie a praxe kolektivních vztahů, polyamory, svobodné vztahy
    OMI
    OMI --- ---
    YBUKO: Myslímže nevěra a tohle je přímo protiklad. Kontraindikace. Aspoň tak jsem to pochopil, že se tak tak chápe, jeslti jsem se vyjádřil aspoň trochu srozumitelně...
    PIZI
    PIZI --- ---
    http://www.newsweek.com/id/226348

Clanek o Tiger Woodsovi, ale je v nem vlozeno video o polyamory a taky nekde dal v textu v ramecku jsou dalsi odkazy na tematiku. Anglicky.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    IFKA: ja jsem to schvalne nechala na subjektivnim posouzenim kazdeho jednoho
    IFKA
    IFKA --- ---
    FRONEMA: jak rozlisujes mezi 'velkymi' a 'malymi' zkusenostmi?
    myslis dobu trvani polyvztahu nebo se to tyka kvality, to znamena jestli byli vsichni zucastneni ve vztahu spokojeni a vztah nevedl ke zpusobovani emocnich problemu?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ono taky jsem tam dala pro tyhle pripady tu posledni rdku.. pokud by moc lidi hlasovalo tam tak neni problem to zopakovat anonymne
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    CROME: ja upresnim at to nezni tak blbe, do diskuze o realnych zkusenostech clovek co nechce o realnych zkusenostech mluvit neni dobry diskuzni partner
    CROME
    CROME --- ---
    FRONEMA: pro me urcite urcite pro tebe mozna ne, tvuj problem
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PIZI: no obe... ono ipro tu dqalsi konverzaci je to zajimava informace jestli je dany clovek teoretik nebo praktik :)

CROME: nevim jestli clovek co se tim nechlubi bude vhodny partner do diskuze...
    PIZI
    PIZI --- ---
    FRONEMA: Jinymi slovy te nezajima kolik, ale kdo.
    PIZI
    PIZI --- ---
    FRONEMA: Pak ovsem vysledky ankety budou ovlivneny "stydlivosti".
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Nevim, ja mit za sebou polyvztah, tak se tim stastne vytahuji, ze jsem neco takoveho ustala :-)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FRONEMA: ty treba ne, ale nekdo dalsi treba jo, uvidis sama
    CROME
    CROME --- ---
    FRONEMA: v tomhle pripade bych se take primlouval za anonymni formu, vzhledem k tematu, ne kazdy se s temito nazory verejne chlubi
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    CYBERKOTLIK: protoze chci vedet s kym mluvim
    obecne mi prijdou ty anonymni aknkety jako zvrhlost.. nevidim duvod proc se za to stydet tady...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FRONEMA: proc to neudelas anonymni?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---

me zkusenosti s polyamory

40 hlasy od 40 respondentů

CROME
      CROME --- ---
      FRONEMA: klidne hod
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      mohu se zeptat kolik lidi tady realne provozuje praxi polyamory? nevadilo kdybych tu na to hodila anketu?
      XCHAOS
      XCHAOS --- ---
      OMI: no... tento pocit, že mám "novou hračku" mě popravdě už nedává tolik, jako před lety. naproti tomu vztahy pokládám pořád za dost zásadní věc.
      OMI
      OMI --- ---
      X.: Když máš novej foťák, máš ho na noc položenej u postele? A je ti bídně, když zjistíš, že odjíždíš na tejden a zapoměls ho doma? Nebo máš novej server... no, ten si asi do postele nebereš... ale nimráš se v něm pořád a prohlížíš si ho? Aniž bys hledal něco novýho?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam