NYA: zajimavy, na prvni precteni mne to trochu vytocilo, na druhy vidim ze upozornujes na neco co vazne do nejaky miry delam, ale neprijde mi to spatne, vysvetlim a muzem to probrat.
ja kdyz jsem nekam pozvana mluvit o polyamory tak nemam pocit ze jdu vypravet o svych poslednich vztahovych kotrmelcich, ale spis ze jdu mluvit o polyamory obecne. snazim se, aby moje sdeleni bylo neco jako "Existuje polyamory, je to tohle, chtela bych aby vic lidi vedelo o tehle moznosti. Koho to zajima at to vic zkouma." Neni prostor se do toho nejak vic norit, takze chci samozrejme aby to znelo prijemne a zajimave. O svych vztazich mluvim tak nejak jen proto ze musim, ze se ptaji...
Ja samozrejme mam ve svych vztazich obcas nejake potize, jako kazdy. Taky se nekdy trapim, trpim a vsechno to. Ale. Nikdy jsem si nemyslela ze za moje problemy muze polyamory. Myslim, ze to je proste soucast vztahu, polyamory umi nekdy to, ze je vic problemu naraz, a to taky v nejakych rozhovorech zminuju. Ale neni to ten duvod.
Druha vec je ze pozvani na ty posledni clanky a vystupy prislo ve chvili, kdy jsem zrovna v takovem stastnem obdobi zacinajicich vztahu. Samozrejme ze znim vic stastne kdyz jsem cerstve zamilovana :) Kdyby ta sama nabidka prisla treba pred dvema lety, tak bych to pravdepodobne neprijala protoze nevidim nic zajimavyho mluvit o tom jak jsem zborena a nestastna. (ale to btw bylo po roce monogamniho vztahu, coz neni ten duvod, just saying)
Co se tyce zarlivosti, ja vazne stastne nezarlim, treba to jeste prijde, ale zatim jsem s tim nemela problem. Ale taky si myslim, ze mluvim i o tom ze jsou lidi kteri se s tim musi poprat a jak to delaji.
No a co se tyce clanku/ů o polyrodnach, bude to takove jak mi to lidi poslou. Pravdepodobne to bude spis pozitivni, protoze lidi kteri maji problemy maji asi spis mensi tendenci o tom nekomu psat do verejna. Nicmene pokud ty bys chtela napsat nejakej pribeh, clanek, cokoli ve kterem budes mluvit o stinnych strankach polyamory, tak ho velmi rada zverejnim, pokud to nebude jen hejt, ale nejak zajimava nebo poucna vec.