• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    KATIA
    KATIA --- ---
    TAPINA: to nemusí být pravda, kamarádce se pokud vím odstavené dítě zase "přistavilo", když vidělo, že mlíko je... ale je fakt, že byli hodně rychle za sebou, méně než rok...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Řekla bych, že mléko pro novorozence má zase o dost jiné složení, takže by to tomu staršímu už asi ani nechutnalo.
    ADD
    ADD --- ---
    VERONIKA22: Nic neprohlásil, tou dobou nemluvil. Výraz jako "hami" a "mimi" doma nepoužíváme, takže to by neřekl ani teď. :-)
    ADD
    ADD --- ---
    BONIE: Moc jsem chtěla kojit oba kluky najednou, jsou po 17 měsících a to mi přišlo málo na odstavení, ale nakonec se to nepovedlo. Kojila jsem do osmého měsíce těhotenství, ale pak už mi kojení vyvolávalo kontrakce. Starší se narodil o dva týdny dřív, tak jsem nechtěla riskovat a staršího přesunula na noc k manželovi do postele (bezbolestné odstavení :-))). Po porodu jsem nabízela mlíko i staršímu, ale už styděl (byť to bylo pár týdnů) a loknul si pak už všehovšudy třikrát, ale už jen ucucl, hned zase utekl. Takže jsme provozovali jen tandemové krmení, mladší se kojil a staršího jsem krmila lžičkou.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ORIKA: psala, že pak už to staršího brášku nezajímalo. že prohlásil hami pro mimi a myslím, že se i styděl nebo tak něco
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    BONIE: jestli si to dobře pamatuju, tak id ADD kojila prvního syna když čekala druhýho, jak to bylo po jeho narození už nevím, ale zkus napsat přímo jí, je milá a určitě poradí :)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    BONIE: o tandemovym kojeni nic nevim, ale gratuluju!!!:)
    BONIE
    BONIE --- ---
    prosím vás, nemáte některá zkušenost s tandemovým kojením sourozenců? čekáme dalšího prcka, budou spolu s bráchou o 21 měsíců a přemýšlím, že bych to kojení uplně nerušila a u staršího ho nechala třeba jen večer a normálně přešla ke kojení mladšího.. ale nevím, jestli bych si tak na sebe neupletla bič.. klidně piště do pošty, děkuju!
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Hromadná objednávka exkluzivních girasolů od předchvíle na ND, tak kdybyste některá akutně potřebovala pozitivní duhu do sychravých měsíců, kuk sem: http://www.nosenideti.cz/karta_zbozi/242/GirasolHO/Hromadna-objednavka-Girasol-limitovane/
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    INUSHKA: Ten je nadhernej!!! Me se libi este trebas tahle bunda: http://www.fler.cz/zbozi/macropus-celorocna-original-2922773
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    INUSHKA: Já ho objednala se stejným cilem, tak snad jo :)
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    INUSHKA: Určitě půjde. Když se pod něj vleze miminko v šátku, musí se tam nasoukat i ten pupík, mám tu softshell kabátek od Hanky Vonzino a hodlám ho používat úplně stejně.. Když budeš chtít vypadat esteticky, vepneš vsadku na záda a vepředu v pohodě zapneš zip i přes bříško. Teda aspoň by to tak mělo fungovat.. A nad tím hnědým taky váhám, jsou opravdu povedené :)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Myslíte, že tenhle kabát půjde použít i jako těhotenský?
    NoseniDeti.cz - Kabát Liliputi
    http://www.nosenideti.cz/313/zobrazit_skupinu_zbozi/Kabat-Liliputi/
    Mám termín na začátku prosince, tudíž nejspíš tak na měsíc nějaký kabát potřebovat budu a jelikož potom chci dítě nosit, přišlo by mi jako ideál pořídit něco, co vyhoví oběma potřebám. A tenhle se mi dokonce i vzhledově líbí narozdíl od bund AW, MaM a podobných.
    LIZZA
    LIZZA --- ---
    KOCKUT23: U nás dokud jsem kojila to byl des, ted spi od 8 do pul 7 az 7. vetsinou behem noci preputuje k nam.
    KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    LIZZA: vražda je pro mě když malá neusne do osmi večer :)
    KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    Já jsem zvyklá už z práce brzo vstávat a naopak víc stihnu udělat než se válet v pelechu. A v pět manžel odchází taky do práce takže ho aspoň neruší když děláme kraviny a právě večer máme s mužem pro sebe klid. Mě to naprosto vyhovuje.
    ADD
    ADD --- ---
    LIZZA: Já teda taky radši snesu dítě živé o půlnoci než živé v pět ráno. To bychom mohli nakrásně spát v jedné posteli, ale míjeli bychom se v ní. :-)
    LIZZA
    LIZZA --- ---
    KOCKUT23: ty jo ale v 5 to je vražda:-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KOCKUT23: věřím, že takové děti existují, neboť tentokrát jsem asi vyhrála v loterii a druhé mimi mi spí od 18:30 do 8:00 ( sem tam s odchylkama ). já úplně nevěřícně koukám jak jedno miniaturní dítě může chrnět jak zabité a druhé to nenapadne ani ve 2,5letech
    KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    Tedy jak to tady pročítám musím zaťukat že moje dcera od narození nemá problém se spaním jak v noci tak přes den! A to od porodnice nemá dudlík, jelikož jsem proti dudlíková. No vůbec vám to holky nezávidím :( Mě spinká pravidelně od 19:00 do 5:00 a pak od 8:00 do 10:00 a vždy si i dáchne po obědě klidně i do čtyř.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam