MIKA: budu to tady mlít po sté, ale pro tebe teda znova....asi si to nečetla :-) podle mě je problém v tobě....ty se nejsi schopná rozhodnout co dál, jak to udělat, kojit, nekojit....lavíruješ mezi tím a čekáš, že to malé dítě to rozhodne......já jsem zastánce pevného rozhodnutí....rozhodni se, že budeš kojit furt a dovol dceři ať se kojí jak uzná za vhodné ve dne v noci....rozhodni se, že jí budeš kojit jen ve dne a v noci jí prostě nedej kdyby se na hlavu stavěla...na to je nejlepší, když ty spíš jinde a noční akce s ní pár nocí řeší tatínek, to zázračně pomáhá.....nebo se rozhodni, že už kojit nechceš vůbec a nedej jí, už nikdy.....ale v první řadě se ty musíš rozhodnout ve své hlavě a buť si jístá, že tvoje dcera to okamžitě pozná a akceptuje. já se rozhodla, že nebudu kojit a v ten den jsem přestala, ani s jednou dcerou to nebyl problém....obě věděly, že to je jasné a nevratné rozhodnutí a nemá cenu se nad tím rozčilovat....to samé dudlík, to samé x dalších věcí.....ty se rozhodni a ty to dodrž.....lavírování mezí tím jednou jo, dvakrát ne, to je trápení všech....hodně zdaru !