BERENIKEE: nam se teda osvedcilo, ze v noci neprebalujeme prave proto, ze mala celou noc v posteli s nama lezi. Pouzivame latkovky a je v nich treba od 11 do 10 do rana i a zatim za tri mesice ani opruzenina (tusim ze to delaji ty separacni pleny) ... blbe spala vnoci prave kdyz jsem s ni vstavala a z blbyho pocitu ji prebalovala.
Obcas po kojeni chce byt vzhuru a protahovat se, tak ji posadim do klina na perinu a ona si tam mrcasi, zvatla a ja zas usnu nebo ji za chvilku zas polozim. Ale prijde mi, ze ta mantra je vazne nerozsvicet a diteti dat na jevo co tu bylo psano - v tuhle chvili spime.
Ted jsem zjisitla, ze ji vlastne vubec nedavam na zada, ze je porad na boku podle strany kojeni a ukazalo se, ze na tech zadech zabere daleko rychleji (ale to uz jsme o x tydnu dal, tak nevim jestli to neni vyvoj).
add: to usinani v hace taky uz praktikujem jen ji mame v kuchyni. Kdyz tam usne driv nez jdem spat my, tak ji tam nechavam do prvniho kojeni a od te doby co obcas usina tam prvni kojeni po pulnoci byva casto az po 5ti hodinach (i v pripade ze usina s nama v posteli). Prijde mi, ze tim nejak dopspela - hacku pouzivame teda od jejich 2m az.