ahoj
ozyvam sa sem, pretoze v tomto momente ma nic ineho nenapada a nikdy clovek nevie, odkial pride pomoc.
moja priatelka sa az do dneska sudila so svojimi rodicmi o svojho 8 rocneho syna (sud trval 2 roky), z dovodov, ze fajci marihuanu, nie je sa onho schopna postarat, nosi tetovanie, atd atd... je mi z toho na bliti, pretoze je to uplne normalna zena, obcas impulzivna, no mame spolu nejaky ten as prezity a kvoli comui sa sud odohrava tak nie je vobec pravda...navyse o nestrannosti sudu sa da tiez pochybovat, pretoze len to, aky mala psychologicky posudok bolo uplne neuveritelne, naprotiven jej materialnej a manipulativnej matke, ktora bola cista ako lalia.(mimochodom, rodicia su pomerne vplyvni a bohati ludia v mieste, kde sa sud odohraval, a nebolo vyslysane jej ziadosti, aby bol presunuty do prahy, kde by sa takato vec vobec stat nemohla..
je mi z toho doplacu, pretoze sa o toho chlapca dokazeme dobre postarat... a lucia zvazuje podat opravny navrh.. lenze tym, ze teraz sud prehrala, tak zrovna ma dlh 70000czk, a dalsie peniaze fakt nemame... a preto som sa chcel otocit smerom sem, na fora a diskusie, pretoze potrebuje pomoct.. ci uz financne alebo pravne, alebo medialne... alebo nejake centrum, kde by s nou tuto situaciu mohli riesit, popripade jej poskytnut zakladne pravne poradenstvo..neviem, som z toho uplne psychicky vyzmykany a neviem, ako dlho sa necinne dokazem pozerat na to, ako sa ludom bezdovodne a sproste ublizuje a vytvara sa zloba, ktora je uplne zbytocna..
preto prosim, ktokolvek si precita tento prispevok a mal by k nemu nejaku reakciu pre mna, napiste mi do posty... hladam ihlu v kope sena, ktora by s tymto pripadom mohla nieco dokazat spravit
dufam, ze nikoho v tomto fore som takymto textom nepoburil, ak ano, ospravedlnujem sa
dakujem za akekolvek reakcie