KA_TIA: můj syn je z poloviny francouz a loni v létě sme jeli do Nice autem. bylo mu 6m. jeli sme 3dny. muž nerad řídí přes noc takže jsme to jeli pouze ve dne a na noc zůstali v předem booknutych hotelích. syn cestu zvládnul v dobře. vždy tak hodinu spal pak byl hodinu vzhůru, pak zase usnul... pokaždé když se vzbudil udělali jsme si pauzu na kafe, kojení, protažení... pokud se rozhodnete pro cestu autem rozhodně doporučuji nechat zkontrolovat klimatizaci aby se vám nestalo že vám cestou dojde ta kapalina a přestane fungovat.pokud ji budete používat z rozumem/ochladit vzduch na ne příliš nízkou teplotu a vypnout/ tak bych se vlivu na dýchání nebála.
dobré je mít pár nových hraček, cd dětských písní nebo já jsem hodně spívala sama.
syn měl na sobě body na nošení aby mu bylo příjemně, jinak jen holé nožky, a když spal nebo jela klíma přikrývala jsem háčkovanou dekou. také se osvědčil šátek na vytvoření jakéhosi stínícího stanu...
měla jsem z té cesty strach, nakonec to bylo ale moc příjemný road trip který jsme si užili!
tenhle rok ale poletíme. syn už toho moc nenaspí a cesta delší něž 3hodiny ho nudí, brečí a chce běhat.
vás čeká cesta ještě delší ale chtěla jsem jen napsat, že se to dá zvládnout a nemusí to nutně být problém;-)