• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KA_TIA: Chodíme do Hvězdičky http://www.plavani-hvezdicka.cz/ maj víc bazénů. Osobně mám zkušenost s hotelej Juliš a Cordeus. Moc hezké a příjemné plavání
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    KA_TIA: ségra chodila do Juklíka (jsou to teda Vršovice) a pochvalovala si to. My se ted přihlásili do Vydrýska na Floře, protože to máme kousek, ale reference na to nemám, tak doufám, že to bude dobrý za ty prachy.
    LINY
    LINY --- ---
    KA_TIA: taky jsme chodily do jedličkárny, ale netušim jestli tam ještě jsou kurzy. Jinak byly kurzi v hotelu Panorama. a ve Fitnessu O.Šípkové v Kongresáku. tuším že vše od 6 měsíců. Pokud chceš pro menší (vaničky) tak Vydrýsek mýval kursy ve školce u Litochlebského nám.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KA_TIA: chodila jsem s dcerou na plavání do jedličkova ústavu....plavání pro úplný mimina fajn, to se plave v takovém teplém bazénku, ale jak je dítě trochu větší, tuším nad rok, tak jde do velkého bazenu, který je studený jak prase :-(

    dobrou zkušenost mám s plaváním ve čtyřlístku http://www.rc-ctyrlistek.cz/aktivity/ což je praha 10, ale ze 4 to taky není daleko....mají super systém odhlašování a náhrad, bazén je fajn, u vchodu je kavárna s docela velkou hernou, kde se poté dá počkat až dítě doschne a trochu se schladí....ale cvičitelky, to je problém....všude jich je mrak a některé jsou prostě dobré, jiné horší....to chce zkusit, případně prosit o výměnu kurzu, když to nevyhovuje.....
    KA_TIA
    KA_TIA --- ---
    Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s plaváním pro míma v Praze (nejlépe Praha 4 a okolí)? Přijde mi, že je to docela velká investice a záleží hodně na cvičiteli/elce, jaké to bude...Díky.
    MAKU
    MAKU --- ---
    KFF: IBERIA: Bluebeara taky doporučuju, já v něm našeho čtyřleťáka v pohodě nosila i teď v létě.
    IBERIA: ceník mají na webu: http://www.bluebear.cz/cenik
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    KFF: na kolik te to myslis vyjde?
    KFF
    KFF --- ---
    IBERIA: Diky, ja si pisu s pani Blueber, jak tady doporucovala kousek niz Toruviel a asi do toho nositka pujdme.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    KFF: ještě kibi by mělo být pro větší. Také teď něco pro obra sháním.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MONIA
    MONIA --- ---
    Jak píšou holky, Salewa je střed, který nám taky seděl oběma,ale nebyl tam tak velký komfort....u nás možná rozhodlo i to,že mám už dlouho batoh Deut. a ta kvalita je prostě poznat a mám vyzkoušené,že s ním ujdu fakt hodně a dobře nám sedí. Jinak s Deut. na bazarech bych moc nepočítala....rozhodně ne s tou III, jednička dvojka se sehnat dá,ale III jsem moc neviděla.Navíc,když si člověk spočítá,že k tomu musí většinou dokoupit příslušenství, je to jen o něco málo míň než v obchodě,kde máš navíc záruku. (zkrátka u takto drahých věcí nerada kupuju z druhé ruky).
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    SINSEMILLA: Zalezi jaky uvazna zada:) na batoh staci kolem tri metru, na jine uvazy je potreba delsi:)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ADD: nám neseděl Deuter ani jednomu, tatonka seděla mně, ale manžel nadával jako špaček, salewa slušně seděla oběma
    ADD
    ADD --- ---
    BARRUSHE: Salewa je střed - tu jsme mohli mít oba (půjčili jsme si ji na víkend od kamarádů), ale vzhledem k tomu, že v Tatrách je člověk většinou rád, když je problémů co nejméně a boty a botoh mu sedí co nejlépe, vzali jsme radši každý svůj ideál - ale my museli kupovat dvě krosny tak jako tak, máme dvě děti. :-)
    BARRUSHE
    BARRUSHE --- ---
    BALAENA:
    ADD: Jasný, to jsem si myslela. Tak my se brzy vydáme na obchůzku a uvidíme. Doufám, že nám bude sedět jeden batoh, protože do dvou investovat nemůžeme.
    ADD
    ADD --- ---
    BARRUSHE: Já merim 163, muž 185, tak máme Deutera i Nikko. On dokáže nest Nikko, já Deutera ne (resp. je to nepříjemné). Nikko je menší, lehčí, používala jsem ho na jezdeni po Praze.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    BARRUSHE: Salewu jsme měli my a spokojenost. Nám zase neseděl Deuter.
    Prostě chce to vzít těch cca pět přípustných značek a vyzkoušet, pak už záleží jen na tom, jaký komu příroda nadělila záda.

    Do seznamu značek k vyzkoušení si zapiš ještě Tatonku ;)
    BARRUSHE
    BARRUSHE --- ---
    ADD: To Nikko máš teda vyzkoušený osobně? Zatím taky koukáme, co se vůbec prodává a je jasný, že je to potřeba vyzkoušet v krámě, protože já mám asi 158cm a muž asi 180cm, tak aby nám to sedělo oběma. Nejvíc se nám právě líbí Deuter, ale ta cena, to je pálka. I když asi by se dalo sehnat v bazaru.

    Má tady ještě někdo nějakou zkušenost s jinou značkou krosny? Co třeba Corazon Panda nebo Salewa Koala? Dík.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    a jak se jmenuje ten uvaz pro starsi deti na zada?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: myslíš? no to by bylo bezva! tak já to prostě zkusím a případně si ho schovám na mimino
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam