Dekuju vam vsem moc za rady! Bohuzel, jak jsem psala, vyzkouset si to nemuzu ac bych moc rada, ale bydlime na pobrezi pomerne daleko od civilizace a varianta web v CR je ted nejjednodussi. Satek jsem nosila, kdyz mela segra malou a ta byla zlatoucka a bylo to prijemny. Zkusim poridit satek, mame jakysi predni batoh co jsme dostali, je to prilepeni prcka na bricho, neni to firma Manduca, ale Beco baby carrier (presneji tento
http://www.becobabycarrier.com/cat-20/soleil), zkouseli jsme to jen s plysakem, ma to jakousi nastavu na hlavicku pro novorozenata, ale kycle jdou kolem tela maminy, tak mi to pro tak maly sviste uplne neprijde, spis takovej levnej, designovej smejd.. (ale nevim?) Maya se ma narodit na Novy rok a to tu bude 40+ tak doufam, ze nas to vsechny s satkem neodradi.. Jeste posledni vec, jsem pomerne aktivni, instruktorka potapeni, takze porad v pohybu, ale diky tehotenstvi nemuzu a pribrala jsem zatim 16 kilo, jsme oba dost vysoky, takze mala bude asi po nas:) mam poridit satek nejdelsi mozny dylky pro jistotu protoze si nemyslim ze se brzy dostanu na svou puvodni vahu, resp varianty delek jsou mozne ze?