RYBKA: dají se použít jako příloha, ale já je dělám jako samostatné jídlo - s houbama, nějakou slaninou/uzeným/uzeninou/masem (dá se hodit chvíli na cibulku, když je chuť) a zeleninou, třeba podušená mrkev, paprika, cuketa, co doma najdu, dá se jistě i mražená, nebo jenom něco z toho, podle chuti, teď se chystám na variantu slanina+kyselý zelí. Dá se to pak jíst buď rovnou, jako na způsob rizota, nebo ještě zamíchat vajíčka a zapéct, taky se pak navrch dá dát sýr, já ho když už tak míchám dovnitř. Když se jáhly vaří, dají se vařit rovnou třeba s trochou vývaru, aby natáhly chuť, nebo se to dá něčím zalít při tom zapékání, ale nutný to není, naposled jsem dělala právě s houbama a to jsem tam pak nalila tu vodu z namáčení hub. Je to poměrně variabilní a dá se leccos vynechat (nebo přidat), aby to bylo vhodný i pro děti nebo kojící.