SELLIGAN: Id Ioreth mela taky dobre zkusenosti s kraniosakralni terapii u dítěte s neklidnym spankem.
A co se tyce tech posledních 2 tydnu, měli jsme to minuly mesic,dva u rocniho dítěte podobne. Ze zubatého dítěte, které bez problemu spořádalo talířek normálního jidla, se stalo dite plne kojene, porad byl poveseny na prsu. Byla jsem uplne vycerpana, citila jsem, ze nemam dost mlika. Vecer nemohl usnout, porad se prevaloval, plazil se po me, plazil se po posteli, usnul, zas se vzbudil, rozbrecel se zoufalstvím, zas se zacal plazit. V noci se budil několikrát za noc s brekotem. Ptala jsem se i v materskem auditku, tusim Rybka mi odpověděla, ze to budou zuby, a mela nejspis pravdu. Bohuzel druhemu diteti na rozdil od prvního nezabiral Calgel, musla jsem počkat, az to odezni samo. Navic syna rozčilovalo, ze chtel mliko a po celonocnim/celodennim sani uz tam nic nebylo, byl jeste vzteklejsi...
Na nocni zdanlive bezduvodne nekonecne breceni nic nefungovalo - noseni, hlazeni, zpivani, vsechno to jen zhorsovalo. Jedine, co zabralo, bylo zmatene rozervane dite vzit v naruci na balkon, rychle se oba uklidnili, pak jsme si ukazovali lampy, svetla v oknech a za par minut jsme se mohli vrátit do postele...
A zuby se opravdu mohou projevovat jen v noci. Nekdy jsou deti protivne a kontakt vyzadujici cely den, jindy jsou přes den v pohode a všechny bolesti se projevi jen v noci. Starsi syn to tak mel u tusim tretich a dalších zubu. Přes den normalka, v noci desetkrát vzhuru. Prisuzovala jsem to tomu, ze přes den se na bolest nesoustredi, je spousta jinych podnetu...