Prosim o radu. Mam rocni dcerku, která mi v podstate od 4 mesicu moc přes den nespi. Přes den tak 2x15 min, když mam velke stesti tak když dopoledne nespi, tak odpoledne da třeba hodinu ale az tak kolem 16te.. A v noci tomu taky moc neda, budi se zhruba 4-6x a když byla mala, stacilo aby si trochu cucla, ale ted se koji teda i 10 min. Pokazde. Ja uz si ale na nevyspani zvykla.
Jenze ted asi mesic a pul mame docela peklo.. Nejdriv mela 3 tydny rymu – spreje, vysavac, eucasol, vlhky vzduch, kojeni, buzeni se s placem a chrchlanim…to vsechno se nakonec prezilo.
Jenze potom prisly další tydny, kdy uz rymu nemela a i tak se v noci budi, tentokrat s placem vice ci méně hysterickym..dokonce když ji chci vzit do naruce, tak se propina do luku, kope vztekle nozickama jakoby ji něco bolelo, při ohmatani ale nemá brisko nijak nafoukle. A pak jsou zase stavy, kdy neustale place a chce jen ke me do naruce, nosit, houpat a leha si na mne, coz ji nejde, porad se zveda a zase zkousi na mne nejak lehnout. Obcas si necha dat lahev s vodou nebo cajem, ale dudlik vůbec.Jedine co „pomaha“ je kojeni. Jenze to mi vydrzi i přes pulhodinu na prsu, aniz by třeba sala, a jakmile se odpojim, zase hystericky rev. Takze po nekolika takovych pokusech ji necham az třeba usne a odkulí se sama, jenze to trva a a ja uz tam nic nemam.Nemuzu si dojit ani na zachod ani napit..proste se zakonite probudi a place a od manzela se uklidnit nenecha
Zkousime vsechno a to, ze se permanentne nevyspim je jedna věc, ale ja bych ji chtela pomoct. Přes den je to normalni spokojena holcicka, knouraci jen když proste není vyspana. Nevim jestli se muze stat ze zuby boli jen v noci, nebo co ji boli..nebo jestli ma spatne sny..ale tak dlouho?
Pardon za vylev, normalne tohle nedelam, ale uz to fakt trva dlouho a me je ji hrozne lito