• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    ADD
    ADD --- ---
    SOLEI:
    XMARGE: Taky jsem si to myslela; vyzkouseno - nefunguje. Krom toho, ze v bezne domacnosti se 5m kusy latky bezne nevaleji, tak i kdyby valely, proste nemaji potrebne vlastnosti.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    SOLEI: " A šátek kupovat nebudu, vždyť je to jen dlouhý pruh látky, doma určitě něco podobného najdu."
    To bych si dovolila upozornit, že šátek fakt není JEN dlouhý pruh látky, jehož obdobu najdeš doma. NOsící šátky jsou speciálně tkané, mají o dost jiné vlastnosti než třeba prostěradlo. Ničím bych ho nenahrazovala. Buď nosící šátek a nebo nosítko, ale ne nic "jako šátek"...
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    VERONIKA22: Já si naivně představovala, že ten šátek využiju, ale jak jsem relativně štíhlá v zádech tak přes prsa jsem celkem tank a přijde mi, že ten skok mezi velký objemem a malinkým obvodem ani tomu děcku nemůže vyhovovat, protože bude přidušené a divně prohnuté. No co, stejně to bude zimní a vzimně si nelajznu chodit se šátkem, to by opravdu muselo být sucho a neklouzavo a pak až se oteplí a bude to větší tak nějaké to nosítko splaším.... takže mám na vybírání čas. A šátek kupovat nebudu, vždyť je to jen dlouhý pruh látky, doma určitě něco podobného najdu.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SOLEI: já si šátky nakoupila a vzdala jsem to asi po 6 použitích. ač mám běžné menší poprsí tak jsem to nedokázala. a krutě mi to na hrudníku vadilo. Takže já se velmi ráda stala manducovým člověkem
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    VERONIKA22: JJ, taky mám zatím doporučen tento úvaz jako hlavní, který je nejbezpečnější a nejvíc ho využiju. Jen si nějak nedovedu představit, když to uvážu stejně jako ten kluk, že to dítko neudusím vlastním poprsím.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    KOTENCE: Mne kurz hodne pomohl, ac mi vazani ukazala kamaradka a koukala jsem na videa, presto mi uniklo par podstatnych veci, ktere jsem na kurzu vyresila. Hlavne jsem ziskala jistotu, ze vazu dobre a ze miminku neublizuju. Kurz je fajn, nejlepe individualni.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Já tedy nejsem šátkařka, ale zase pro úplného začátečníka mi přijde dobrý jít na nějaký kurs pořádaný tím obchodem, že si i vyzkouší a nechá poradit typ a délku šátku.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KOTENCE: kamarádka mi to prakticky ukázala a já to pak vázala podle toho případně podle papírového návodu co jsem našla někde na netu....kurz je ztráta času, nauč se kříž s kapsou a s tím si nadlouho vystačíš :-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    KOTENCE: Podle knížky a nějakého videa na youtube. Když to nebylo dobře zavázané, hned se to poznalo, protože tam dítě divně plandalo.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KOTENCE: nejlépe, když ti to někdo ukáže, kurs to být nemusí.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Jak jste se naučily nosit v šátku? Podle knížky nebo v kurzu? Nerada bych si miminko hned nějak pokřivila..
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    DALEEN: díky! Ale stejně do něho nepůjdu.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Našla jsem tohle, tady to zas nevypadá tak špatně http://www.zlateceskerucicky.cz/produkt/ergonomicke-nositko-baby-styl/
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    IBERIA: Podobné má kamarádka a nemůže si ho vynachválit... Zabere děsně málo místa a je lehounké...ona ho ale nemá MÍSTO nosítka...ale bere ho sebou ke kočárku, když si malý postaví hlavu, že šlapat nee a vozit nee, tak ho do toho naloží, aby nemusela balancovat kočár a nést dítě na ruce...Má ho v tom vždycky chvilku....
    Přišlo mi to trošku přehnané....ale je fakt, že já mám vzornou slečnu, která šlape a nebo je v kočáru....
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Díky, takže jste mi potvrdily, že vidím správně.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    IBERIA: blbý, visí mu nohy, měl by mít kolena výš než kyčle.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    IBERIA: Mně se taky moc nezdá, nožičky jdou moc dolů.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    IBERIA: Těžko říct z jedné fotky, ale taky mi nepřijde dobře řešená opora nohou dítěte.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam