INUSHKA: nechápu proč se tady tak slovíčkaří a bere se každá věta striktně doslovně.
Ty sama jsi nedávno psala, že jsi se v šestinedělí stresovala nejen svými starostmi ale dělala jsi ještě hostitelku a to se projevilo zánětem. A to je to o čem já hovořím - dítě ani matka nejsou v této době z nejodolnějších a je rozumné si dávat pozor. Neříkám, že je potřeba udělat to co se dělávalo před sto lety, kdy se šestinedělce postavila kolem postele v chalupě plenta a prakticky kromě toho kdo pomáhal (teta, matka, tchyně, nejstarší dcera atd.) nesměl dovnitř a matka ani děcko nesměli ven.
Když napíšu, že se nikam nesmí - mluvím o divadlech, kinech, plesech a dalších hromadných aktivitách a náročných sportech (to znamená jít někam), ne o vycházkách za barák.
A co se týká opatrného našlapování, jasně s tím se počítá, u nás se například ale neprohrnují chodníky, mám to sice nějakých třista metrů od metra, ale dojít tam je o zuby protože je na chodníku ušlapaná ledůvka, v zájmu zachování nepoškozeného těla svého se brodím sněhem napadaným na trávník.
S nošením počítám, mám ring sling, sestra mi půjči jakési nositko a nejspíš si koupím šátek nebo manducu, jen mi prostě občas přijde, že v některých případech bude rozumnější táhnout kočár.
Jak se tu psalo o kocourovi.... díky za inspiraci, zapomněla jsem, že mám přístup psovi, který si nechá líbit absolutně všechno tak si zkusím potrénovat na něm.