• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    ADD
    ADD --- ---
    ARQANA: Moje je dokonce 100% hedvábí. :-)
    Stejně by mě zajímalo, co s těmi vlákny dělají, některá merino trika stačí vyprat omylem na 50 a už jsou z nich sražené hadry, Icebreaker žehlím s napařováním na trojku a on se ani nehne.
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    ADD: No to jo, ja to tak dělám taky, nicméně pekny hedvábný šaty za dvě kila setrim :) a ta silkbody mikina je 98% hedvábí, tak možná proto. Kdyby byla víc merino, tak drží lip..
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    ADD: já jsem chytla pro muže pár kousků ve slevě na mall.cz, ale teda s mimibazarem se to srovnat nedá :), díky za tip!
    ADD
    ADD --- ---
    ARQANA: Dokud jsem kupovala merino za plnou cenu v Hudy, tak jsem ho nosila jen na náročnou turistiku. Pak jsem objevila outlet a začala to nosit do Prahy na běžné nošení a pak jsem objevila mimibazar a nosím to i na zahradu a na doma. :-) Když člověk sežene merino triko za 150 Kč, tak v něm klidně může vyrazit na velký úklid. :-)
    ADD
    ADD --- ---
    ARQANA: Mně naopak mikina od Silkbody drží (mám tenkou i tlustou), zato merino mikina od Zaja (celkem úspěšná slovenská napodobenina Icebreakru) po pár nošeních strašlivě sežmolkovala a pořád se zatrhává. A to rozhodně levná nebyla.
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    ADD: Hele ale to hedvábí od silkbody je dost cimprlich. Koupila jsem muži mikinu, je dokonalá, ale musí se s ní opatrně. Jako s detma na litacku bych si to teda nevzala, ale ja jsem na tyhle materiály asi moc opatrna.
    ADD
    ADD --- ---
    GIMEL: Ty hedvábné jsem koupila za 399 Kč. ;-) Dobrý byly merino ponožky kdysi dávno v Rossmannu, v koši vše za 29,-. :-) Obíhala jsem drogerky a lovila a našla asi troje; netuším, jak se tam dostaly.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    Taky jsem ulítlá na merino a udělala jsem chybu s Icebreaker kalhotkama. Teď už přesně taky nechci jiné :)). Asi si založíme spešl klub "merino" ;), kde si budem vzájemně házet fotky a slintat...

    Ty šaty zní naprosto dokonale. Jdu googlit. Jinak Icebreaker má vlněné šatky taky. Taky na širší ramínka a cca po kolena. Ale ta cena mě teda vždycky odradí, jsou nějak za 3 a půl nebo co... :/
    ADD
    ADD --- ---
    SEBIEN: To mi je jasný. Tady lidi váhaj, zda si pořídit jedno merino triko - naši kluci jich mají každý tak pět v aktuální velikosti, plus nějaká větší, která nosí jako mikinu, muž jich má o něco víc, já o hodně víc. Já navíc ulítávám na hedvábí, ale to alespoň není tak drahé.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ADD: manžel vzkazuje, že si je nemáš pořizovat. Už nebudeš chtít jiné, říká... :)
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Kde se mi tam vzaly ty množný města netuším... :-) Ale určitě se v tom dá běhat v jakémkoli městě. :-)
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    ADD: Super dekuju a okouknu:)
    ADD
    ADD --- ---
    BERENIKEE: Značka Silkbody, mají všechna možná trička a hlavně košile z tohohle jemného úpletu, které vypadají elegantně a přitom jsou funkční. Na pobíhání po městech dokonalý.
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    ADD: Ideal:)a odkud prosim?
    ADD
    ADD --- ---
    BERENIKEE: Bohužel, ale je to jen takový dlouhý tílko s širokými ramínky a dole rozšířené. :-) Na letní běhání za dětma a s dětma na těle ovšem právě díky tomu naprosto ideální.
    NABIS
    NABIS --- ---
    LIDA_12: Ergo ma v navodu postup jak dite dostanes na zada, chce to trocha cviku a jde to dobre. tedy mne vadi, kdyz mam na sobe zimni bundu.
    Nosenideti.cz - návody
    http://www.nosenideti.cz/navod.php?skupina_id=13&volba=zobrazit_skupinu&tridit=datum
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    ADD: Hmm a fotku nemas?:)
    ADD
    ADD --- ---
    BERENIKEE: Já teď dostala šaty z hedvábného úpletu (72% hedvábí, 15 % bavlna, 13% merino) - jsou jako vánek a na léto budou úplně dokonalé. A hedvábný úplet se nemačká! :-)
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    Ja mam vysneny merino saty:))
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Jo a ponožky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam