Zdravím, měla bych prosbu - kamarádka Off nyx končí školu a sbírá data pro svou absolventskou práci. Kdyby jste byl někdo ochoten být jí nápomocen, bylo by to super...
"Tady je nějaké info: jsem ve 3. ročníku VOŠ sociálně pedagogické, píšu absolventskou práci o Aktivním rodičovství (AR). Cílem je zjistit a zmapovat, jak vypadá AR v konkrétních rodinách v konkrétních podmínkách. Téma rozhovoru je "představení mého AR a pohledu na věc". Rozhovor je zaměřen na jednotlivé části AR (vědomé, přirozené, ekologické, kontaktní), zkušenosti, motivaci, inspiraci, výhody a možná úskalí.
Rozhovor bude polostrukturovaný, takže mám připravené otázky, ale v případě něčeho zajímavého se doptám.
Rozhovor bude použit pro účely mé práce, budu si ho zaznamenávat a pak do práce přepisovat, ale vše je samozřejmě anonymní.
Jsem z Prahy a na místě uskutečnění se dohodnu s respondentem, aby nám to bylo oběma příjemné. jsem schopná dojet kdekoli po Praze a přiblížit se respondentům.
Budu moc ráda za možnost rozhovoru."
Kontakt ráda předám - jak e-mail tak i telefon na ni nebo obráceně jí na vás... :-)