REONA: Já obě děti odnosila "výhradně" tak, že s prvorozeným jsem byla venku klidně celý den (v šátku spal a když nespal, byl venku, v náručí, kojil se, placatil se na šátku, whatever). S rostoucím druhým těhotným pupkem přesedlal starší do golfek (daly se vynést do autobusu i v době před porodem, páč mladej měl v té době rok a třičtvrtě). Velkej kočár byl na chatě u tchánovců a mladej tam jednou asi dvacet minut řval (na zkušební procházce jsme ho neudrncali), takže tam pak sloužil jen jako statická cestovní postýlka na odpolední spánek.
Porodem se mladá přestěhovala z vnitřku břicha navenek na břicho a nosila se tam do doby, než měla jedenáct kilo a vypudila z golfek staršího (on byl hrozně línej chodit a kočár považoval za svoje výhradní vlastnictví). S mladou jsem tedy měla šátek I kočár, takže zavazadla jsem netahala a měla i místo na přebalení, když bylo potřeba (golfky s dvouletým batoletem jdou dostat do autobusu i se spícím miminem na břiše). Mladá není takovej lenoch, takže jakmile byla schopná ujít pár set metrů sama, přesedlala z golfek na pěší a já nosila nosítko schované v tašce jen tak pro jistotu nebo na delší pochůzky. To už jezdila jedině na zádech. Na delší výlety je nosíme dodneška.
Obě děti tedy minuly fázi hluboké korbičky a nějaký čas se vozily v golfkách. Starší ještě přesedlal na štangli těch golfek a nějakou dobu jezdil ve stoje a mladá se po golfkové fázi vrátila zpět do nosítka (když byla hodně unavená).