• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    ADD
    ADD --- ---
    FRENNET: Přesně tohle. A tvé použití i/y je vskutku rozkošné. ;-) (Příšerně mě bolí hlava, protože jsem spala v cca sedmiminutových blocích - prostřední nemocnej doma a kojence zřejmě bolí břicho - tak jsem ráda, že nejsem sama, kdo dneska bude perlit. :-))
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    BUBLINKY: BEBERA: ja se na to ptala sestricky v nemocnici, jak ji drzet pri miti zadku. Tak to nazvala "do vydlicky", t.j. palec na rameno a dlan na bok hrudnicku. Telo samotne je polozene na predlokti. Pri myti je trosku oprena kolenama o umyvadlo a nevyklouzne, kdyz uz je domyta, tak ji prehodim rucnik pres zadek obejmu ji a jde se na prebalovak (dva kroky od umyvadla).
    takhle (opet keidronova)
    Mladá žena » Maminka » Mateřství » Seriál: péče o kojence» Koupeme se
    http://mladazena.maminka.cz/scripts/detail.php%3Fid=366983
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    GLOBALISTA: Aha, vidíš :-D Mám si ho kde.pujcit.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    ANNAWA: Vrátila bych ti ho, ale už ho zase používáme :)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BUBLINKY: když si malé mimino položíš hrudníkem na dlaň, držíš ho pevně a nevyklouzne ti (zaseklo by se za podpaží). A pokud chceš jen omýt zadek, nemusíš ani svlékat body, stačí vyhrnout ke krku, omýt, osušit (ručník na rameni) a pak zas přenést zpátky.

    http://web.strollering.cz/manipulace-s-ditetem-konicek/ Takhle jsem myla oba, jen u fotky s kačenkou se mi zdá, že paní dítěti zbytečně mačká břicho...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Já chci zase pořídit kyblík, na první měsíce se mi osvědčil už dvakrát. Vyhovuje mi, že dítě v něm koupeme v kuchyni a jsou u toho i ostatní, vlastně to vždycky byla docela zábava.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ADD: to ji zas nemuzu odeprit to rachani ve vode ve vanicce :-D ona to ma hrozne rada, kope a caka a desne ji to bavi :-) a vybije baterky vecer, zname to ;-)
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    GRANTORINO: Když přebaluju, chodím si natočit vodu do malého lavoru a myju žínkou. Ubrousky používám jen v noci, když je tady přítmí a já jedu na autopilota. A pak venku.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    ADD: :-) Je to mé první dítě, takže jsem se připravovala, ale teď jsem zjistila, že nějak rychle roste a že už skoro nemá co nosit. Výhoda je, že bude teplo a nebude toho moc potřeba. :-) Já jsem kočár kupovala v bazaru a hlavně kvůli autosedačce, která byla k tomu. Sice nemáme auto, ale pevně doufám, že nás strýc vyveze v srpnu do Jižních Čech na chalupu. Kupovala jsem ještě postýlku a hrací deku, to je zatím všechno. Jinak lehátko do vany máme, dokonce dvě se sešla, ale nepoužíváme ho. Já držím, manžel myje. Sama se bojím. A mrzí mě, že se bojím ho donést k umyvadlu, abych mu třeba jen umyla zadek. Když je miminko nahatý, přijde mi děsně zranitelný a kluzký. :-)

    Jinak jsem pořídila Manducu a jsme já i syn nadmíru spokojení.

    1. rychle se utiší
    2. rychle usne
    3. spí déle
    4. mám volné ruce a je to moc příjemné, mít miminko na břiše za chůze
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    GRANTORINO: já takhle myla od začátku obě děti...přebalovala jsem v koupelně a děti rovnou strkala pod kohoutek, levné, zdravé.....ubrousky byly výhradně na cesty....
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: jo a ty plenky! 2200,- korun jsem poridila sadu z druhy ruky a nechapu proc jsem predtim dvakrat utracela tisice za jednorazovky neekologicky a drahy... tohle uplne v pohode :-) a jeste mam dobrej pocit, ze neplnim popelnici
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ADD: ja zrusila skoro i ty ubrousky, meju ji zadek v umyvadle :-D je hned cista, zadny parfemy, zadnej krem a opruzeniny nema, plenky peru a neni to problem, nepouziju zatim detskou postylku, naopak mi staci kocarek hluboky a spi se mnou v posteli, satek mam na noseni kdyz je neklidna
    RYBKA: holcicky taky :-)
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Právě mi došlo, co je stádium čtyři - budu kojence sprchovat ZÁROVEŇ s dětskou koloběžkou, abych si ušetřila cestu do koupelny. :-)
    ADD
    ADD --- ---
    ANNAWA: A já fúrie položím kojence na lehátko do vany a vezmu ho sprchou stejně jako dětskou koloběžku. :-)
    ADD
    ADD --- ---
    ANNAWA: Mám toho plnou půdu, kdyžtak poskytnu.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYBKA: to jo, to jo, podepisuju.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ADD: Protože třetí chlapečci jsou za odměnu ;-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ADD: akorát že je nemám vcelku nic, jelikož jsem vše poslala dál. Ale už mám domluvené půjčení.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ANNAWA: ohříváček na ubrousky...:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam