KOTENCE: Tak nějak...
Já se nebojím, že by se najednou zrušily všechny koutky úplně všude...to se prostě nestane. A stále budou podniky, kam s dítětem radši nepůjdu, a zase jiné, kam půjdu raději. Tolerance vůči dětem se ve společnosti nevybuduje za týden, někteří podnikatelé si holt mysleli, že když daj do kavárny koutek, tak budou mít víc zákazníků, ale nakonec je to asi víc štvalo, tak to zas rušej. No co, mě to neomezuje, nevybírám si kavárnu primárně podle toho, jestli je tam dětský koutek, dítě už je schopné stolovat poměrně kultivovaně. A ta vzájemná tolerance se holt nevybuduje za den, ani za rok, vybuduje se tak, že rodiče budou s dětmi chodit všude, ale zároveň se tam s dětmi budou chovat vhodně. Psaní nasraných článků na internetu tu toleranci moc nevybuduje imho.
INUSHKA: Já mám třeba dětské kavárny ráda (typu Divokých matek), ten šrumec mi tam nevadí, sejdeme se tam třeba s přáteli, popijeme, děti odložíme do herny...Ale je to taky podnik od podniku, v Divokých matkách se mi líbí, nedávno navštívený Králík v rádiu mi nějak nesedl. Ale třeba Matky sobě v Kutné Hoře zase jo... A na druhou stranu zase vůbec nemám ráda ty herny, tam mě nikdo nedostane, to je pro mě nuda (tam je to na můj vkus příliš zaměřené primárně na to, že se zabaví dítě, ale já se tam nebavím, a tahat tam přátele taky nebudu).