hm, tak díky, vlastně stejně, jako dosud :)
jinak mám štěstí, že moje máma je k tomuhle přístupu otevřená, sice mi vysvětlila přínos porodnic i to, že se miminko potřebuje občas samo hýbat a mít od rodiče klid, jinak ale rozumí tomu, proč je přirozený porod důležitý, i proč kontakt miminka s maminkou ..
myslím si, že i sousedky to nějak poberou, jak to dělám, myslím že mi nechtějí nic cpát, spíš se mi snaží dobře poradit :)
jedna mi přinesla půjčit prý výbornou knížku, a je to od Karpa nejšťastnější miminko v okolí .. tak jsem ráda, že tyhle přístupy jsou už i takhel na venkově, že to není jenom městská věc.
je fajn, že tu jsou i jiný maminky, a myslím si, že se nebudeme izolovat jenom kvůli rozdílným výchovným přístupům :)
SANCHA: jj, spřízněné holky indiánky, co už mají nějaké ty děti, ve svém životě mám, a podpora je pro ně samozřejmostí, když je potřeba.
bývalý přítel by takové podpory stejnak schopen nebyl, ani kdyby s námi zůstal :)
a gratuluju všem ženám, které mají muže, co jim tu podporu v takových chvílích umí dát, myslím si, že to vůbec není samozřejmost :)