NYA: necetla, jen jsem si vzpomnela, ze jsi tu pred nejakym casem nakousla tema "jak jednat s okolim, ktery nechape/nepodporuje kontaktni rodicovstvi" a na to vlastne ted reaguju (promin, ze ted nepisu k tematu te knihy, predtim jsem zapomnela). Jasny, ze clovek nemusi nic zduvodnovat nikomu, ale obcas se mi osvedcil nalsedujici zpusob: podavam to tak, ze to, jak to delam, nedelam NEDEJBOZE pro dite, ale proto, ze MNE to tak vyhovuje - "ano, spi se mnou, odmitam k nemu v noci vstavat, mam taky pravo se vyspat/ano, nosim ho, mam volne ruce a dostanu se uuuplne vsude, je to taaak prakticke/jojo, stale kojim, je to docela efektivni, jednoduchy a rychly zpusob, jak ho v noci zklidnit, kdyz mu rostou zuby" atp., jeste jsem se nesetkala s tim, ze by to nekdo "nebral", pokud to "delam tak kvuli sobe". Ve skutecnosti to tak delam "kvuli nam", ani nepremyslim nad tim, proc a je to prirozene tak, jak to mame, ale uvedomuju si, ze dost lidi tohle zatim ted pobrat nemuze a tak nekdy volim tuto cestu vyjadreni. Treba se Ti to muze nekdy hodit :)
Gratuluju k miminku a preju krasne chvile szivani plne bezpeci ,)