• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVETARakousko - Salzburg
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    nedoporučil byste někdo ubytko v okolí wolfgangsee? Než to začnu řešit přes tiscover, tak bych upřednostnil nějaký osobní tipy... Díky
    IVETA
    IVETA --- ---
    Lampllehen Marktschellenberg Deutschland
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    kde je ta restaurace se svíčkovou prosím?
    IVETA
    IVETA --- ---
    DSILVER: to my vsichni jdeme do prace:-)
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    IVETA: Já jezdím Ráno do školy, to bych nedal vstávání :D ale když to bude o víkendu, tak bych se 100% zastavil
    IVETA
    IVETA --- ---
    DSILVER: jsem taky stale v horach na vyletech, co to jde. I v zime na touren-ski. 23.9. poradame ve Weise zase sraz Cechu a Slovaku po prazdninach..bude nas tam dost.. od 20ho.d tak se taky ukaz..:-)
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    IVETA: no je pravda, každý jsme na něco jiného, já spíš chodím koukat na hrady, pevnosti, ale zas nechodím do nich, rád lítám po horách a dolech. Což v okolí Salzburgu je dost. Ty kráso je tam toho dost, každý jsme z jiného těsta :D
    Jak to čtu tak mně nejvíce štve asi ta zahrádka, ale já tam byl v zimě, pak jsem jel směr Innsbruck, tak to bylo zavřeno :( škoda. No ale za chvíli začne zima, tak když budeš(te) mít cestu, směr Hintertux, Kufstain, či jiné resorty, můžeme se domluvit na nějakým srazu. Člověka potěší si pokecat z někým jiným, než z Turkama a Maďarama.
    IVETA
    IVETA --- ---
    DSILVER: zalezi co jsi hledal,nebo co mas rad..?
    prirodni muzeum, Museum der Moderne, 3 Muzea Soli (Hallein, Berchtesgaden (Obersalzberg, Kehlstein /Hitler), Hallstatt), Mas tu hned v Grossgmain jeden Skanzem, jak lidi v Salzburg Land zili. Skanzem Keltu na Dürnberg, Mas tu nadherne Vanocni trhy, nejhezci v Hellbrunnu, k tomu i letni Wasserspiele. a v centru Festspiele. Jezz Klub, Rockovy Klub, Salsa kluby, etc. Afro Caffee.. bych mohla vykladat dal a dal... pro pivare nejvetsi pivni Zahradu Evropy, kde se vleze 3500 lidi - AUgustiner Bräu...etc. etc...jen tak v rychlosti, co me trklo:-)
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    IVETA: no já miluji Alpy, tak jsem se teď přiblížil k Innsbrucku, krom té pevnosti a zahrady mně moc netrklo věcí, možná tak ještě muzeum soli
    IVETA
    IVETA --- ---
    s tim parkovanim je to nejhorsi v obdobi Festspiele, kdy do altstadtu nepusti nikoho s jinou poznavaci znackou jak S, Salzburg Land nebo BGD.
    IVETA
    IVETA --- ---
    DSILVER: no bydlim tu uz patym rokem a docela me mrzi, ze te tam nic netrklo a beres to mesto jako jenom obchodni...Ja miluji Alpy a je tu tisice moznosti kam jit na vylet, moznosti kultury, nebo historie, i pro deti tisice moznosti jak stravit pekny den. Mame tu dokonce i ceskou restauraci, kde delaji vybornou svickovou:-P
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    ...kontak rychlejsi v poste. Docela me zajima i odezva...sam vim jake je to zacinat a chytit se v cizi zemi (momentalne bydlim v Rotterdamu)
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    Zdravim!

    Nasel by se tu nekdo sikovny, spolehlivy, jazykove vybaveny s talentem pro obchod, kdo by se rad realizoval jako obchodni zastupce pro region Rakousko?

    Zajistime kompletni servis a profesionalni - flexi podporu pro prodej vetsim odberatelum (hotely, domovy pro seniory...rekneme vetsi klienty)

    Momentalne slavime uspechy v NL, CH, v jednani Skandinavie...vyhledove oceanie. Setkali jsme se vylucne jen s dobrou odezvou spotrebitelu. Mame nastavene komplexni logisticke procesy nebo propagacni materialy.

    www.hidein.ch
    www.hidein.nl
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    PLAVEVA: nz, já jsem teď v Oberau, tak kdyby byla cesta mužem tě tu provést
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    DSILVER: i tak moc diky!.-)
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    PLAVEVA: s psi tam není problém, horší je spíš to ,že tam nejsou tolik koše a pytlíky na výkaly. Hlavně je tam problém zaparkovat, ale kousek od pevnosti je parkoviště za 0,5 Euro. No nic mně tam netrklo, je to spíš takové obchodní město, ale každý má svou vizi a každého zaujme něco jiného. Bohužel v tomto směru nic moc nedoporučím :(
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    DSILVER: ok, diky, na to se tesim, doufam, ze tam muzou psi:-) pokusime se nekde zaparkovat. krom znamych veci nejakou zajimavustku, kterou neni zahodno v centru a okolo minout, nemas?
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    PLAVEVA: 100% Jdi se podívat na pevnost,

    ale nejezdi lanovkou. Je stejná jako v Praze ale 10x dražší :D Celkově zato pokud půjdeš od vlaku, tak cestou narazíš na spoustu věcí. Ještě bych se podíval na zahrady Mirabellgarten
    , ale jinak tam moc k vidění není, to spíše dál od Salzburgu
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    zdravim, kdyz budu mit v nedeli na Salzburg tak tri ctyri hodky - co doporucite neminout? diky moc za tipy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam