• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVETARakousko - Salzburg
    BEATEK
    BEATEK --- ---
    Nemáte někdo, prosím , tip na levné ubytování někde kolem Zell am See?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Shanim na unor 2015 ubytovani na 5-7 noci v nejakem apartmanu pro 4 lidi - v dojezdove vzdalenosti (do cca 20 min. autem) od lyzarskeho strediska Kaprun. Minuly rok jsme byli za super cenu primo u Zell am See, ale bohuzel je to jiz nedostupne.

    Teoreticky klidne i u jineho lyzarskeho strediska kolem Salzburgu. Nabidky na airbnb.cz apod. mi prijdou povetsinou dost drahe a utoci kvalitou i pridanou hodnotou proste do jineho segmentu nez jsme mi. I treba v Sydney jsme nakonec nasli levne a slusne ubytko :-) - takze proto to zkousim takhle, navic zprostredkovatele (airbnb.cz, cestovky apod.) si berou nezanedbatelnou provizi.
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    EM303: ta je na prd, kup si Yess, prodávaj to v hoferu, za 10 na měsíc, a máš vše 1500, minuty atd
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Jedem ted na 6 dni do Wagrainu. Co jsou must see veci v sirsim okoli ? Chcem urcite na Dachstein, pak mozna k Zell am See, projet to na kole kolem Bad Ischl, hochalpenstrasse, mozna Salzburg. Lichteinstemmklam bohuzel zavreli. Kam jet kdyz bude prset ? Pripadne nejaky tipy na bike tripy. Diky.
    EM303
    EM303 --- ---
    JOSEPHINO: danke!
    EM303
    EM303 --- ---
    ahoj, dá se na benzínce v rakousku koupit nějaká "předplacená sim" s aspoň 1,5GB daty?
    díky pokud někdo ví
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    KOOTCHA: já jsem bydlel na Abersee, to je hned vedle, a docela super, 3 pokojoví v penzionu, za 150eur na týden
    IVETA
    IVETA --- ---
    ale rada jezdim na Fürbergstrand kde je aji uzasnej Gasthof hned u See...
    Hotel Salzburger Land am Wolfgangsee - Urlaub in Sankt Gilgen - Fürberg am Wolfgangsee
    http://www.fuerberg.com/
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    nedoporučil byste někdo ubytko v okolí wolfgangsee? Než to začnu řešit přes tiscover, tak bych upřednostnil nějaký osobní tipy... Díky
    IVETA
    IVETA --- ---
    Lampllehen Marktschellenberg Deutschland
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    kde je ta restaurace se svíčkovou prosím?
    IVETA
    IVETA --- ---
    DSILVER: to my vsichni jdeme do prace:-)
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    IVETA: Já jezdím Ráno do školy, to bych nedal vstávání :D ale když to bude o víkendu, tak bych se 100% zastavil
    IVETA
    IVETA --- ---
    DSILVER: jsem taky stale v horach na vyletech, co to jde. I v zime na touren-ski. 23.9. poradame ve Weise zase sraz Cechu a Slovaku po prazdninach..bude nas tam dost.. od 20ho.d tak se taky ukaz..:-)
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    IVETA: no je pravda, každý jsme na něco jiného, já spíš chodím koukat na hrady, pevnosti, ale zas nechodím do nich, rád lítám po horách a dolech. Což v okolí Salzburgu je dost. Ty kráso je tam toho dost, každý jsme z jiného těsta :D
    Jak to čtu tak mně nejvíce štve asi ta zahrádka, ale já tam byl v zimě, pak jsem jel směr Innsbruck, tak to bylo zavřeno :( škoda. No ale za chvíli začne zima, tak když budeš(te) mít cestu, směr Hintertux, Kufstain, či jiné resorty, můžeme se domluvit na nějakým srazu. Člověka potěší si pokecat z někým jiným, než z Turkama a Maďarama.
    IVETA
    IVETA --- ---
    DSILVER: zalezi co jsi hledal,nebo co mas rad..?
    prirodni muzeum, Museum der Moderne, 3 Muzea Soli (Hallein, Berchtesgaden (Obersalzberg, Kehlstein /Hitler), Hallstatt), Mas tu hned v Grossgmain jeden Skanzem, jak lidi v Salzburg Land zili. Skanzem Keltu na Dürnberg, Mas tu nadherne Vanocni trhy, nejhezci v Hellbrunnu, k tomu i letni Wasserspiele. a v centru Festspiele. Jezz Klub, Rockovy Klub, Salsa kluby, etc. Afro Caffee.. bych mohla vykladat dal a dal... pro pivare nejvetsi pivni Zahradu Evropy, kde se vleze 3500 lidi - AUgustiner Bräu...etc. etc...jen tak v rychlosti, co me trklo:-)
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    IVETA: no já miluji Alpy, tak jsem se teď přiblížil k Innsbrucku, krom té pevnosti a zahrady mně moc netrklo věcí, možná tak ještě muzeum soli
    IVETA
    IVETA --- ---
    s tim parkovanim je to nejhorsi v obdobi Festspiele, kdy do altstadtu nepusti nikoho s jinou poznavaci znackou jak S, Salzburg Land nebo BGD.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam