• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TURBONOCáci celého světa, spojme se!
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    to uz musi bejt umeni tohle procpat na gigabitu.

Highest Observed Traffic Rate: 1.21 Gbps
    Actual % of interface speed: 120.7%
    TURBO
    TURBO --- ---
    i like it move it move it ... i like it move it move it .... i like it ... FIBERCUT!
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    TURBO: No tak to naštěstí teda nee...
    TURBO
    TURBO --- ---
    jako zažil jsem ledascos, ale povinnej test ze znalosti zákona o ochaně osobních údajů?

Je váš zaměstnavatel taky takovejhle (každej si dosadí sám)? Na pozici NOCáka tohle? WUT?
    TURBO
    TURBO --- ---
    JANDIS_01: nejspíš ne, protože to by se pak přeci do racku dostal každý a navíc by se tam prášilo :D

Taky mi to uniká :)
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    TURBO: Hehe nevyplatilo by se vysadit dveře... :))
    TURBO
    TURBO --- ---
    to je moc :D

Máte problém s vyšší teplotou v racku a nepottřebujete na druhou stranu řešit proudění vzduchu? Flexa nebo nůžky na plech jsou řešení :D

E2E4
    E2E4 --- ---
    TURBO: V Interoute (britska firma) se na tom obcas divali na fotbal. :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    NEONEK: osobně na ČEZ nevolám a když, tak až tak hodinu po začátku výpadku (do tý doby je to zbytečný). A i tak, obvykle nikdy nic nevědí, výpadek nevidí, jejich dispečeři vidí na síti vše OK, proaktivně sami nevolají (nemají takovou politiku, obvolávat alespoň velký klienty). A nikdy nevědí, jestli oprava bude trvat hodinu nebo 5.

Jednou jsem prosil, zda by tedy mohli zavolat technikům, co jsou na místě a optat se jich na situaci - "to my ale neděláme, my čekáme, až nám technici zavolají sami. A pokud to naběhne a bude to tak 15-20 minut nahoře, tak už to ASI bude vpořádku".

Někdy si řikám, proč my nemůžem mít takovýhle prima (ne)smlouvy :D

E.ON aspoň dokáže ledascos říct a odhadnout, rovněž se na jejich portálu krom aktuálních výpadků dá i podle lokalit na mapě regionů zjistit, zda a kde plánují nějaký výpadek.
    NEONEK
    NEONEK --- ---
    Ověření výpadku ve Frýdlantu na lince ČEZ: Operátor se dotázal, zda se jedná o severní, či jižní Čechy ;)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    funny
    Muž odstřihl od internetu tisíce lidí, soud mu dal podmínku – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/251236-muz-odstrihl-od-internetu-tisice-lidi-soud-mu-dal-podminku.html?ref=ostatni-clanky
    TURBO
    TURBO --- ---
    NEONEK: velká pohoda, řekl bych klasický český NOCko ;)
    NEONEK
    NEONEK --- ---
    A hle na KDL’s NOC in Evansville, Indiana, zřejmě používají SNMPc :D .. nebo s emi to zdá. Mno, přidávám původní foto našeho dohledu...

TURBO
    TURBO --- ---
    EX_ESKADR: to by asi vyhrálo ten jejich not-flashy-in-the-least award ;) Resp. asi URČITĚ :D

EX_ESKADR: mě taky, úplně imaginuju její různý varianty - ze strany na stranu, odpředu dozadu a zpět, diagonální, kruhová a různý kombinace ;) Samozřejmě mexická vlna by se aplikovala pouze jako hold a oslava uzavření nějakýho hodně zasyflenýho ticketu ;)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    DEINEIGE: nahod svoje ;)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    nake ty NOCka
    Royal Pingdom: Gallery of Network Operations Centers
    http://royal.pingdom.com/2008/05/21/gallery-of-network-operations-centers/
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    TURBO: mexicka vlna mne nadchla ;]
    TURBO
    TURBO --- ---
    TANTRAMAN: ozajstný masaker. Začínám bejt rád za 2 lidi + šéf na směně ;)

Na druhou stranu tady je prostor pro různý "open-space radovánky" typu usb raketomet, bedminton, mexická vlna :D nebo vlaštovky, což mi v práci trochu chybí ;)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    Telstra, australia

DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    TURBO: koumam,kde bych chtel sedet. Asi nejspis uplne vlevo a vepredu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam