• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TURBONOCáci celého světa, spojme se!
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    jedna perla co jsem dnes v rannim lupeni nasel... snad mi to kolega odpusti... :)

"Dle zjištění techniků je problém na straně xz konkrétně ve vedení mezi nádražím na xx a hlavní stanicí na našich rozvodech kde na objektu xy došlo k poškození optiky ptactvem (proklování) a bude nutno natáhnout nový kabel na závěsu mezi objekty na trase. Bude realizováno dne 11.9. 2012"
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    rekord mam 8 nocnich za sebou v zime.. docela zahul na psychiku (furt blba nalada + po posledni nocni jsem se probudil odpoledne a dalsi zbytek dne jsem vyplnil koukanim do zdi ;) ), horsi nez kdyz jsem treba delal 17 dni bez jedinyho dne prestavky
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    minulej tejden jsem jel 2 denni a potom 4 nocni. po te posledni jsem nesel spat, az vecer, dalsi den volno a ted zase kolbenka. jsem trochu mimo. ty listky jen tak solicham.

ALE !!!
    v rijnu si vyberu vsechny smeny co mi kdo dluzi a za 4 dny dovolene me tu nikdo neuvidi 3 tejdny. uz se tesim.
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    zitra jdu po 3 tydnech volna do prace...uz se nemuzu dockat, az se budu prodirat postou
    TURBO
    TURBO --- ---
    za necelý 3 tejdny odpracováno to co normálně jinak za měsíc ... myslim, že při 4. noční je naprosto legitimní zavolat si nad ránem sám sobě z druhýho telefonu, popovídat si sám se sebou a pak si pouštět záznam danýho hovoru z ústředny ... že jo? Když já jsem tu tak sám ...
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    EX_ESKADR: udano ;)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    Nechce nekdo jako NOCak do Iraku?
    mam jednu nabidku, tak pripadne ke me do posty..

nabidka je urcena pro magory spis ...treba jako ja ;]
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    TURBO: Jojo včera byl dobrej den... Nám kopli HFC v Olomouci naštěstí to nebylo moc rozlehlý...
    TURBO
    TURBO --- ---
    TURBO: dé ja vu!
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    TANTRAMAN: Tak to hlavně neukazuj obchoďákům... ;))
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    to uz musi bejt umeni tohle procpat na gigabitu.

Highest Observed Traffic Rate: 1.21 Gbps
    Actual % of interface speed: 120.7%
    TURBO
    TURBO --- ---
    i like it move it move it ... i like it move it move it .... i like it ... FIBERCUT!
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    TURBO: No tak to naštěstí teda nee...
    TURBO
    TURBO --- ---
    jako zažil jsem ledascos, ale povinnej test ze znalosti zákona o ochaně osobních údajů?

Je váš zaměstnavatel taky takovejhle (každej si dosadí sám)? Na pozici NOCáka tohle? WUT?
    TURBO
    TURBO --- ---
    JANDIS_01: nejspíš ne, protože to by se pak přeci do racku dostal každý a navíc by se tam prášilo :D

Taky mi to uniká :)
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    TURBO: Hehe nevyplatilo by se vysadit dveře... :))
    TURBO
    TURBO --- ---
    to je moc :D

Máte problém s vyšší teplotou v racku a nepottřebujete na druhou stranu řešit proudění vzduchu? Flexa nebo nůžky na plech jsou řešení :D

E2E4
    E2E4 --- ---
    TURBO: V Interoute (britska firma) se na tom obcas divali na fotbal. :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    NEONEK: osobně na ČEZ nevolám a když, tak až tak hodinu po začátku výpadku (do tý doby je to zbytečný). A i tak, obvykle nikdy nic nevědí, výpadek nevidí, jejich dispečeři vidí na síti vše OK, proaktivně sami nevolají (nemají takovou politiku, obvolávat alespoň velký klienty). A nikdy nevědí, jestli oprava bude trvat hodinu nebo 5.

Jednou jsem prosil, zda by tedy mohli zavolat technikům, co jsou na místě a optat se jich na situaci - "to my ale neděláme, my čekáme, až nám technici zavolají sami. A pokud to naběhne a bude to tak 15-20 minut nahoře, tak už to ASI bude vpořádku".

Někdy si řikám, proč my nemůžem mít takovýhle prima (ne)smlouvy :D

E.ON aspoň dokáže ledascos říct a odhadnout, rovněž se na jejich portálu krom aktuálních výpadků dá i podle lokalit na mapě regionů zjistit, zda a kde plánují nějaký výpadek.
    NEONEK
    NEONEK --- ---
    Ověření výpadku ve Frýdlantu na lince ČEZ: Operátor se dotázal, zda se jedná o severní, či jižní Čechy ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam