• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TURBONOCáci celého světa, spojme se!
    Známe se většinou asi jenom po telefonu, často spolu řešíme různý hrůzný technický obtíže
    nejen na páteřních sítích a rádiovejch lastmiles ;),ale tady si můžem pokecat neformálně
    a zanadávat si, jaká to byla dneska zase šichta :)

Klepy, drby, kdo koho stáh kam, všechno se bere!

Tady to žije i v NOCi! :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Network_operations_center ;)
    rozbalit záhlaví
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TANTRAMAN: IRT ?
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    dvojitej cut v bulharsku. pulka site v prdeli, druha pulka pretizena.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    ja jsem takovej kreten. blbe jsem si precet dokumentaci poslal uplne zbytecne technika do zenevy.
    no tak ted uz je na ceste jinej v lyonu. bude tam az za dve hodiny. frantici to maj na haku.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    pred vanocema, potazmo ke konci roku to neni moc prijemny..
    no co uz ;)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    se u nas strilelo, asi 20 lidi.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TURBO: jojo, tahle historka se traduje. Bohužel na myslivcích se nelze hojit (kolektivní neodpovědnost), ale prý o týden později tam nějaké místní občanské sdružení dělalo ohňostroj a přestřelilo tentýž zavěšený optický kabel.. Museli platit. :)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    TURBO: Plzeň - Beroun :)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    TURBO: to mel pan celkem slusnou musku :)... byl to Frydek
    TURBO
    TURBO --- ---
    LOFEEK42: to je v pohodě, běžně ještě účinkují krysy, případně fořt trefí brokem závěšák (též optika) nebo viz EX_ESKADR.

btw: Slavkov u Brna?
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    vcera nam zdechlo napajeni v londyne. to byla legrace.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    to je v pohode, ja mel za hrdinku jednu zasrane oranzovou ..nastesti uz po prijezdu techniku mrtvou Veverku, ktera me dostala do hlavni zpravodajni relace na Prime ;]
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    jedna perla co jsem dnes v rannim lupeni nasel... snad mi to kolega odpusti... :)

"Dle zjištění techniků je problém na straně xz konkrétně ve vedení mezi nádražím na xx a hlavní stanicí na našich rozvodech kde na objektu xy došlo k poškození optiky ptactvem (proklování) a bude nutno natáhnout nový kabel na závěsu mezi objekty na trase. Bude realizováno dne 11.9. 2012"
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    rekord mam 8 nocnich za sebou v zime.. docela zahul na psychiku (furt blba nalada + po posledni nocni jsem se probudil odpoledne a dalsi zbytek dne jsem vyplnil koukanim do zdi ;) ), horsi nez kdyz jsem treba delal 17 dni bez jedinyho dne prestavky
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    minulej tejden jsem jel 2 denni a potom 4 nocni. po te posledni jsem nesel spat, az vecer, dalsi den volno a ted zase kolbenka. jsem trochu mimo. ty listky jen tak solicham.

ALE !!!
    v rijnu si vyberu vsechny smeny co mi kdo dluzi a za 4 dny dovolene me tu nikdo neuvidi 3 tejdny. uz se tesim.
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    zitra jdu po 3 tydnech volna do prace...uz se nemuzu dockat, az se budu prodirat postou
    TURBO
    TURBO --- ---
    za necelý 3 tejdny odpracováno to co normálně jinak za měsíc ... myslim, že při 4. noční je naprosto legitimní zavolat si nad ránem sám sobě z druhýho telefonu, popovídat si sám se sebou a pak si pouštět záznam danýho hovoru z ústředny ... že jo? Když já jsem tu tak sám ...
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    EX_ESKADR: udano ;)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    Nechce nekdo jako NOCak do Iraku?
    mam jednu nabidku, tak pripadne ke me do posty..

nabidka je urcena pro magory spis ...treba jako ja ;]
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    TURBO: Jojo včera byl dobrej den... Nám kopli HFC v Olomouci naštěstí to nebylo moc rozlehlý...
    TURBO
    TURBO --- ---
    TURBO: dé ja vu!
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    TANTRAMAN: Tak to hlavně neukazuj obchoďákům... ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam