• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZEHrajme si...
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KRISTYNKA73: tak prý 250,- v Hypernově, ale není si jistej, jestli to nebyla nějaká akční cena
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KRISTYNKA73: co shání?
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    TERRYNKA: Je, no to je fakt:) novy jsou ty hracky strasne drahy:( A za chvili je to stejne k nicemu . . . Jojo, ten byl Misi:) tak to dej vedet, hned jak se muz dostavi:) Muj muz uz asi pul rokushani nakou hracku, co byho zaujala, a jeste vubec nic nekoupil. Jen kostky por deti od dvou let. Na krabici je 2+ a M /2 roky a M jako motoric/ a kdyz to prinesl dom, tak mu rikam: "dyt je to az od dvou let." A on: "Nene, od dvou mesicu, dyt je tam 2M." Tak jsem mu pripomnela co vsechno Matzes delal ve dsvou mesicich aze to na kostky fakt nebylo, tak se zasmal a rekl: "A jo:-D"
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KRISTYNKA73: tak to se neboj, víš, jak jsme spořiví :) 500,- určitě nestál, jak znám svého muže, tak max. 200,- :) Cokoliv nad 250,- kupujeme po někom a tohle je z obchodu :)

    ahá, já myslela, že má Mates ten telefonek ala Sony Ericson, ale on to byl asi Miščin, viď? :)
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    TERRYNKA: my mame ale jinej, nez vy . . . Fotacek taky dobry, ale ja mam pocit, ze vsechny tydle hracky jsou strane drahy. Jako 500,- za takovou vec fakt nedam. To bude radsi bez fotacku:-D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KRISTYNKA73: Honza krom telefonku, co máte vy,miluje svůj foťáček :) http://www.youtube.com/watch?v=znB6qEBhPHc
    zeptám se Dády, kde ho koupil, protože to má fakt grandiózní úspěch :)
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    MISCHA: jasny, Jezisku:)
    MISCHA
    MISCHA --- ---
    ee, nemám, ale vyfotim mobilem, až malá usne a pak to sem hodim(přeci jen je to vánoční dárek, musim být tajná:))
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    MISCHA: hm, to zni dobre:) my ten telefonek taky mame z tesca ajsem nadsena - je to neuveritelne tichy:) coz je velke plus. Nemas opbrazek tech klaves???
    MISCHA
    MISCHA --- ---
    ach tak..malá lítá od 10mesíců, takže je problém jí spíš udržet v klidu:)
    propisky taky lízátkovala, tak mela hrozne dlouho jen netoxický obyč tužky, ale už je sikovnejší, zvládne i propisku, ale samo že se musí hlídat, jinak by pomalovala kde co:))
    co se týče zvukových hraček-nevím jak moc to bude mít vysokou životnost-malá je docela destruktor, ale Tesko ted nabízí klávesy-taky jsme je koupily;) jsou za 250,- asi 4oktávy..+ asi 50mačkátek s písničkama a zvířátkama, chvilku potrvá než otestuje všechny:))
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    propisky Mates tak ymiluje, ale jako liztaka:-D na kresleni je myslim jeste brzo. Tacovani se nas taky jeste netyka, teprve zacina chodit:) on ma ted rad, kdyz ja postavim kostky a on je muze zbourat a vracet do kyblicku, cely den ho to ale nezabavi. Kazdopadne blizi se Vanoce aja odufam, ze naky ty zvukovy hracky dostane. Ma zatim jen takovej telefonek a ten teda fakt miluje. Musim se o to zapricinit:)
    MISCHA
    MISCHA --- ---
    KRISTYNKA73: máme tedy starší(už 15měsíční) holčičku, ale co tedy miluje už dlouhodobe je "písi písi"-dostane pastelky a papír-nejradši ovšem propisku a čmárá si-čím vetší papír tím líp:), pak zabírá pouštení písniček z you tube-i s videoklipama u toho pořád tancuje, pak se nám taky osvedčilo cokoliv co delá kravál nebo bliká(dotyková lampička, piánka, takový ty zvířátka co delají po zmačknutí zvuky..píštalka...)
    zkus to;)
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    Jak zabavit rocni batole? Nejaky napad na hry? Bavi ho ted porhlizeni obrazku a hlavne zviratka, ale tim ho cely den nezabavim. On si sice dost vystaci sam, ale chci mu davat taky naky podnety;)
    KEYA
    KEYA --- ---
    KEYA: Jejda - já teda píšu... :-(
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    KEYA: diky, ja na to furt zapominam:-D
    KEYA
    KEYA --- ---
    KRISTYNKA73: mrkní na mimibazar - vyfiltrovalo mi jich to docela dost... možná to objednáme k vánocům pro Prokopaa :-).
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    tak dneska mi dorazilo toto http://www.e-slunicko.cz/clemmy-20ks-v-kybliku-518.html Prckovi se to moc libi, men taky, ale ta vonavost by tam byt nemusela:( JInka super, uvidime jak si s tim nase 11m ditko vyhraje;) zatim ja skladam a on bori:-D
    jo a troksu me mrzi, ze na krabicce je asi 6 barev a v krabicce jen 4:(
    kdyz jsme u toho, nemate nekdo jinaci sadu, ktere byste se chteli zbavit?:)
    MINEA
    MINEA --- ---
    k ankete - u nas leti hlavne hraci a drevene hracky. to tam neni :)
    FELIS
    FELIS --- ---
    EVIE: to zni dobre :-) asi o tom budu premyslet k Vanocum :-)
    EVIE
    EVIE --- ---
    narazila jsem teď na tyhle plyšáky http://www.hrejiviplysaci.cz/, jsou zahřívací, před zimou výborný nápad.... třeba pro prcka do kočárku
    TUTIK
    TUTIK --- ---
    FOXOVA: no, slabsi nozicky jako kdo, nase dcera odrazedlo- motorku zvedne a nosi ho z mista na misto ;-), nejezdi na nem, protoze neni tak stabilni jako odrazedlo-auto, na nem jezdi jako drak.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    TIMA: muze, ale moc mu to nepujde. Ma slabsi nozicky. Aspon podle nasi zkusenosti. vydrzi u toho max 2-5 minut a to spis jen sedet, nez se vozit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam