• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    GONZA223: proč zrovna disk na USB 3.0? e-SATA si obecně povede líp, navrch všeho může bejt i levnější...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ERGOSUM: jasně rozuzumim...Na tom Pc se mi v tom USB načte cokoliv ... tedy zkoušel jsem 3 věci : mobil,MP3 a joypad ... jen ten disk nikoliv.Boužel nemám jiné PC kde bych ho mohl vyzkoušet :( Nejvíc mě štve,že je uplně novej v pátek v Alze koupenej.No naštěstí snad stále platí že do 3 dnů vracej ihned peníze...
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    GONZA223: Jestli ti najde MP3 nebo cokoliv (kartu, kličenku, foťák) jako disk tak je to diskem. Jestli přez nějaký manipulátor s MP3 přehrávačem tak to stále může být problém u tebe.
    Disk se připojuje jako mass storage a má to být systémová záležitost. Scanery, tiskárny a jiné se připojují po svém a mají své ovladače.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ERGOSUM: jj napr. mp3 mi PC najde bez problemu.takze usbčkama to neni ... Asi mi nic jineho nezbyde nez to reklamovat ... Si necham vratit lovaky a vyberu rovnou nejakej jinej ...
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    GONZA223: Připojí ti PC flešku? Pokud nefunguje ani na jiném PC reklamovat.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    mám takovej problem zakoupil jsem dneska tenhle externí disk : http://www.alza.cz/verbatim-2-5-store-n-go-usb-hdd-500gb-stribrny-d216895.htm
    no a boužel po zapojeni do PC se mi objevý hláška : zařízení USB nebylo rozpoznáno ! Proč ? dyt i když mám jen USB 2.0 tak by to mělo normálně fungovat ne ? nebo je potřeba stahnout nějáký ovladače ? nevíte někdo co stím ?
    DJ_MAUS
    DJ_MAUS --- ---
    Mám stařičkou desku Gigabyte - S Series (GA-M61PM-S2)
    Athlon X2 5400+ Black Edition i s chladicem Thermaltake 2800MHz, AM2 2GB ram a grafárna Geforce 7600 GT
    DJ_MAUS
    DJ_MAUS --- ---
    no já vím, ale je možnost, že se tady bude vyskytovat člověk, kterej by to mohl zvládnout, tak jsem to zkusil. Snad se to vsákne :)
    OMI
    OMI --- ---
    DJ_MAUS: Čovečenejsi tu právě úplně správně, tady se čenžujou HW-mrtvoly.
    Ale protože tady normálně chcíp´ pes, nedělal bych z toho vědu...
    OTZ
    OTZ --- ---
    DJ_MAUS: a co je to za staříka? a jakej má problém? :) kdyžtak pošta..
    DJ_MAUS
    DJ_MAUS --- ---
    no hledam ochotneho clovicka, kterej mi pomuze zprovoznit kompa a poradi co s nim do budoucna... Honorar na domluve. Neverim firmam apod
    OMI
    OMI --- ---
    DJ_MAUS: ...takže nabízíš porouchanej LCD, nebo je to inzerát, aby ti někdo upgradoval sestavu?
    DJ_MAUS
    DJ_MAUS --- ---
    hoj Vám všem, zoufale hledám zapáleného IT z Prahy, který by si udělal někdy čas a poradil s tím mojim staříkem... Něco odešlo a nevím co, navíc bych rád upgrade za rozumnou korunu a vykroutil z něj co nejvíc bude možné. Možno brát jako quest :D a možnost přividělat.... p.s. Jsem z něj zoufalej o to víc, že před týdnem jsem dal necelejch 6000 za novej monitor a teď je mi na nic :(
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    Pokud se někde válí funkční displej na asus eee 900 uvítal bych (prasklo sklo).
    OMI
    OMI --- ---
    Kdž já před lety prostě neměl na druhej disk prachy.
    Je to smutný, ale je to tak, rvali jsme všechny prachy do hypotéky a já žil z koše do huby... a padl mi v jeden den pracovní i záložní disk.
    Je to smutný, ale neměl jsem olt na zálohování...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: možná je na čase zkusit RAID? Či pravidelný zálohy?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    OMI: 2.5k :] ale musis si to dostat do liberce :D pak se mozna stim bude dat neco delat
    OMI
    OMI --- ---
    tak to je celkem soda, ty čísla disků celkem korespondujou s tím, co všechno mám v polici mrtvý a roky práce na tom ztracený...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    KURTANGEL: Za 2.5k ti s toho data dostanu pokud tam nebude jeste neco jinyho
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    KURTANGEL: co vim, tak jen prehodit desku s elektronikou Ti asi moc nepomuze, musi to bejt uplne stejnej disk, i revize a tak... a jeste tam je v nakym broukovi nejaka kalibrace hlavicek, nebo tak neco, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam