• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    Přemejšlel jsem... a vypřemejšlel jsem, že věci, co si myslím, žeby mohly zajímat BRMlab, napřed nahodím tady.
    Mohl bych oslovovat jednotlivě vás všechny, kteří odemne ty blbiny berete, ael to bych se vždycky v půlce zasekl a víte sami, jakej tlak mám doma na vyklízení svýho šrotiště.
    Takže napřed to dám sem, pak na "za odvoz" a potomm, stydím se to napsat, možná dokonce i do elektrošrotu... ale k tomu zatím ještě nedošlo.
    ---------------------------
    Syslím doma už krabici poškozených HDD, kterým někdy stačí jenom vymějit desku a jedou.
    Nebo z nich použít desku a jinej jede.
    Kupovat to na Aukru dost leze do peněz a je to dost nejistý podnik.
    Pokud jste na tom stejně, dáme to dohromady.

Vyfoťte stranu A i stranu B disku s popisem vady. V ideálním případě má někdo podobný a smontujete to. Nebo to někdo koupí.
    rozbalit záhlaví
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    JENDAVB: wifi.aspa.cz i4wifi.cz wifishop.cz. Kupoval sem tam treba 5V adapter za nejakou nezvykle nizkou cenu (na to ze mel 3A)... (asi 150kč)
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    JENDAVB: takýkoliv univerzální trafo se správnym konektorem bude stačit... ten router stejně má uvnitř stabilizátory, takže může bejt i lehce víc ;-)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    Ahoj netusi nekdo kde koupit zdroj 12v 0.5a 5.5mm pro WRT54G v.3,1 ???
    OMI
    OMI --- ---
    ...a já za něj děkuju :-)
    PAPACEK
    PAPACEK --- ---
    tak fotak fuc
    OMI
    OMI --- ---
    ...čoveče, podle lokality, já bych asi měl zájem.
    PAPACEK
    PAPACEK --- ---
    Mám tu starší foťák Nikon Coolpix 775. Až na baterku je funkční, jen ošoupaný kryt. Mám k němu nabíječku a 3 baterie, ale baterie jsou asi špatné-ihned se vypne. Po připojení foťáku na externí zdroj funguje bez problémů. Více info zde: http://kuc.cz/nc0yhe
    Něco za něj nabídněte - pošta.
    XMRAVENECEK
    XMRAVENECEK --- ---
    Neválí se někomu doma nějaká přebytečná multifunkce nebo aspoň scanner, kterej by se kamarádil s Win 7 x64? Praha...
    OMI
    OMI --- ---
    ...pořešíme při úklidu... tenhle týden.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    OMI: tak pak pls napis jaky tiskarny tam mas, ja si proklepnu co tam je za soucastky, at to neresime zbytecne...

BTW tocici zrcatko me taky mozna zajima jestli jich mas vic... byla by fotka jak to vypada? :-)
    OMI
    OMI --- ---
    Hm, pojedeme na druhou stranu, k Liberci.
    Myslímže nejlevnějc vyjde "doporučený balíček" a to je právě kolem toho pade. Ten je do půl kg, jeslti si pamatuju.
    Samozřejmě nemá cenu posílat nic bez podacího lístku, takový zásilky se rovnou otevíraj na poště a neobtěžují se tím adresáti.
    Tolika-stěn nevím, zkusím se podívat, jeslti nezapomenu.
    A ano, rád to pustím dál, mně jenom nebaví věci vyhazovat... :-)
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: Klášterec nad Ohří (hranice Karlovarskýho a Ústeckýho kraje)... silně pochybuju že tudy budeš mít cestu :P

ad. zrcátka - takže se o 1 ukecat nenecháš? :D
    Nejvíc by se hodilo mhonostěnný (>10), čim víc stěn, tim líp, tyhle jsou docela vzácný...a nechat si to vyrábět by bylo...trochu mimo :/

p.s. 50-70 je obchodní balík, když se to vejde to parametrů zásilky (či jak to ta banda maňasů nazývá), je to kolem 35,- ;-)
    OMI
    OMI --- ---
    AKA_THE_A: ...nemáš nikoho, kdo by si to vzal v Práglu? A kam y to bylo? (Jestli tam teď někdy nepojedu...)
    Poslat takovou věc dnesky vyjde na cca 50-70 peněz.
    Ta točicí zrcátka sbírám, určitě k něčemu budou, jednou... :-)
    takže mám 2-3 komplet ty jednotky odložený.
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: za kolik peněz bys byl ochotnej ten AP nacpat do krabice a poslat poštou?
    Jinak bych teoreticky měl zájem o otočný zrcadlo z laserovky, pokud nějaká je ;-)
    OMI
    OMI --- ---
    a odzkoušel jsem to nástěnné stříkátko na vůně a funguje. Představuje tedy předmět, tkerý v nastavitelném intervalu spustí morůrek.
    HARVIE: teď se teprve jdu probojovávat pod stůl. Matně tuším, že jsou tam dohromady 4 tiskárny. :-)
    A jestli mi někdo dáte jednoduchej scaner, pustím i tiskárnu Zixel, nebo jak se ta věc jmenuje, která umí na jediný zmáčknutí tlačítka oscanovat a rovnou vložit jako přílohu mailu... geniální vlastnost, ale ta kráva má třicet čísel do vejšky. Jenoím kvůli tomuhle knoflíku ji pořád ještě držím.
    OMI
    OMI --- ---
    Mám tady (už pár let si řikám, že ho prubnu)
    Edimax Wireless LAN Acces Point EW-7205AP
    v neznámém stavu: prostě zůstal v bordelu po stěhování, nevím jeslti zapomenutej, nebo zahozenej.
    Chce to někdo?
    Má to síťovou samici, samici rpo technický USB a samici rpo 5V napájení... které k tomu není.
    Jinak to rozkuchám a střelím kovošrotu tišťák, do popelnice to nepůjde...
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    hmm.. k tiskarnam: nenajde se nokdo s hlavou z 9-tijehlickovky? pokud mozno co nejmensi provedeni.. dik.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    OMI: hmm a co to je konkretne za model?
    OMI
    OMI --- ---
    Já teď budu muset vyřadit aspoň jednu HP multifunkci. Dobrou, ale už jich bez ronerů mám prostě moc (asi 3)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    OMI: ROBIN_SNNS: AKA_THE_A: Nahodou nekdo 1-2 mrtvy tiskarny na nahradni dily v praze za odvoz (a pripadne pivo)?
    OMI
    OMI --- ---
    AKA_THE_A: Není. Ale stejěn si ej eere Rainbof a po zkušenostech je holt dostane do ruky :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam