• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    L5D: furt celkem daleko...škoda...
    L5D
    L5D --- ---
    jsem ted kolem Tabora, ale jinak pracuju v Praze a na Kladne
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    L5D: lokace?
    L5D
    L5D --- ---
    mam tu LCD projektory, jeden rozebranej Sharp a pak funkcni Toshiba T620 s pravdepodobne spatnou lampou.. chcete nekdo?
    OMI
    OMI --- ---
    Jedno jsem napomínal paličkou, rptoože se sekalo, jak bylo vyžvechtlaný a třetí už funguje bez rpoblemů :_D
    Prostě... žádnej manadement řízné spotřeby, ta pračka prostě zdechne jako starý auto -- pojede do poslední chvíle a pak se rozsype ne šroubky. :-D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI: no tak čerpadlo promer
    OMI
    OMI --- ---
    Zatím jsem vykuchal stejný relé z jiný pračky... ale evidentně v tom bude ještě něco dalšího, nespíná čerpadlo.
    Miluju, když vyřeším jeden error... a postoupím do dalšíle levellu :-)
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: tak "dočasně" nabastlit libovolný relé co stačí parametrama a tohle v klídku objednat :D
    OMI
    OMI --- ---
    Problem je, že to nedostanu teď a pračka je už zasypaná :-D
    Já to formuloval v tom spěchu blbě, sory...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: třeba?
    Normálně posílaj do čech, často i rychleji a levněji než GM či GME :D
    OMI
    OMI --- ---
    Nevíte někdo, kde bych nejlépe hned sehnal tohle relátko? Je to v pračce LG a ruplo mi.
    OMI-SH-112L,394 TE Connectivity | PB879-ND | DigiKey
    http://www.digikey.com/product-detail/en/OMI-SH-112L,394/PB879-ND/1095204
    OMI-SH-112L - TE CONNECTIVITY / OEG - POWER RELAY, SPDT, 12VDC, 10A | element14 Australia
    http://au.element14.com/...nnectivity-oeg/omi-sh-112l/power-relay-spdt-12vdc-10a-pc-board/dp/4533951
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    sháním čočku z projekční telky. klidně i víc. případně si to z ní vymontuju.
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    zdarec. kdyby náhodou - potřeboval bych jednak SO-DIMM, čím větší, tím lepší ;-) PC-133 a druhak šuplík (zásobník papíru) pro HP LJ 4550, kdyby se to někomu povalovalo ve šrotu ...
    OMI
    OMI --- ---
    Lidi, potřebuju (celkem rychle) nějakou drahou věc mechanicky rozbitou.
    Potřebuju upadnout se škodou k náhradě.
    Noťas, foťák, objektiv, televize... mechanicky třísklý. Jinak by to mělo fungovat.
    A samozřejmě neprošlý pojišťovnou.
    A vrátím. S odměnou.
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: leda že by zrcadlo mělo víc jak 15 stěn, což snad žádná z "novějších" (>1998) mí asi nebude ;-)
    OMI
    OMI --- ---
    ...to mám tu laserovku vyhodit?
    Už nepoptáváte laserové jednotky?
    OMI
    OMI --- ---
    A přebývá mi tady laserovka Star LS-5.
    Fungovala dobře, potom najednou začala tisknout rozsypanej čaj a hrozně tlustý čáry, jako kdyby byl špatnej ovladač, tiskla nesmysly, ale já s ní nic nedělal, prostě jenom další tisk už byl takovejhle.
    Teď (po roce ve skřínui) hlásí něco jako "zkontrolujte cartrige" a svítí Error. Ale mám zato, že toner je ještě plnej... nebo alespoň že rozhodně není prázdnej.

A poptávám nějakou jinou, funkční laserovku...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: jako normální? Velký máme možná 1.5 krabice od 15'' monitorů :D
    Většina jsou DIN, některý PS/2...

Když si pro ně přijedeš, jsou tvoje ;-)
    OMI
    OMI --- ---
    RAINBOF: ...no tak já top veezmu pod křídlo a zae e nkdy tavim...,

btvv -- došly mi záoby klávenic, dcka z aprázdniny zničily ošm kušů (umazejtee ši hacek), už nemám ani DINový... neež to půjdu kupovat, nemátee nkdo oteep vyřazeených za... špinavých, který by šlo umeejt? u mne hořej...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    RAINBOF: níže popsaný mi celkem dobře fungovalo na jiný konektory když jsem neměl náladu je ze šrotu vypajovat ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam