• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    BREBER
    BREBER --- ---
    D4NIX: já se hlasil do pošty ale odpovědise mi nedostalo...tak kdy a kde?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI: beru i 1-2 :)
    OMI
    OMI --- ---
    Tak z CDčkovníků jich ještě pár mám. Ty pidi z HDD téměř vůbec, myslímže tak 1-2. Ony rychle mizej v prachu...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AKA_THE_A: uz ke mne nechodej :D
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    RAINBOF: rozebírej hlavy optickejch mechanik, někdy tak jsou taky tak mrňavý ;-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    prosím všechny rozebirace disku nemohli by jste mi schovávat ty maličký magnety ? v jednom HDD je jeden ks ... takový obdelnicek to je
    L5D
    L5D --- ---
    chcete nekdo dily na HTC XDA II Mini? zakladni desku, cerny kryt v super stavu..
    O2 XDA II mini - Full phone specifications
    http://www.gsmarena.com/o2_xda_ii_mini-944.php
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    D4NIX: Porad ho tu mam, uz se i nekdo hlasil, ale nedohlasil.
    OMI
    OMI --- ---
    Mám jich dost.
    Kladno, Dejvice, Jiřák, někdy Karlín dopoledne.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    OMI: bral bych jeden magnet ? nemas
    OMI
    OMI --- ---
    Nechcete někdo ty dvě hrsti morůrků z HDD, co mi tady překážej?
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    BREBER: Cus, porad ho mam, nestacil jsem ho jeste vyhodit. Mam ho pres tejden k dispozici na vecer v libni, pres den v karline.
    BREBER
    BREBER --- ---
    D4NIX: já bych ho bral...mas ho ještě? Pošta, pls...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AKA_THE_A: nějaky BC mam tu jeste (doufam) i účtenku jeden stál asi 150 kaček je asi na 3A atypicka svine. když jsem to opravil jinym tak to za chvili zas exnulo sejmulo to kondik a trandak shorel. je to typicka vada tohohole lcdčka. hodnotu ti pošku až se s nim shledám (ted jsem linej pardon).
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    RAINBOF: kilo za tranzistor? Co to sakra je zač? :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    D4NIX:
    pokud nekdo bude spravovat mam pro to ty dva trandaky do invertoru (nez mi prisly z ciny uz jsem nemel cas) oba za 200 celkem asi mam i ty kondiky pokud najdu dam...
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    Mam tu k dispozici 19"LCD Acer AL 1923 tdr. Obcas nabehne a bezi, obcas taky nenabehne. Po strceni do zasuvky a zapnuti jenom blikne indikacni ledka. Uz jsem ho mel otevrenej, ale nic jsem nevykoukal a nechce se mi to resit a ani ho vyhazovat. Za odnos na Praze 8.
    OMI
    OMI --- ---
    NTSHADOW: myslímže je to spíš tahle: http://www.ebay.com/.../370561310731?pt=US_Vintage_Computing_Manuals_Merchandise&hash=item56472ce00b
    ...tak to já ji zkusím, jeslti funguje a kdyžtak na ní zbohatnu :-D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI: to pripojis i k PC pokud jede :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam