• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: držim v ruce Athlon 7550 (AD7550WCJBGH, Stepping: JAAPB AA, dat. kód: 0923CPSW)... 2 jádra, 2,5GHz, když to deska dovolí, může víc :P

btw tahle deska ho oficiálně nepodporuje a tim pádem asi ani nerozběhne :P
    OMI
    OMI --- ---
    Neměl by někdo silnější procesor než 2,5GHz pro desku
    NF61S Micro AM2 SE Ver. 6.x Socket AM2
    NF61S Micro AM2 SE :: Motherboard :: BIOSTAR
    http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=23
    Kamarád shání a je chudej, tak jsem vzpoměl na zdejší forum...

A pro RAINBOFa už mám ty hrsti optik z CDček hned několik hrstí, jenom jak se tam dostat :-)
    MICHNZEE
    MICHNZEE --- ---
    Ahoj, měl by někdo zájem o grafickou kartu gForce 8800 GTS? Bohužel hází artefakty, asi jsou v háji paměti... kdyžtak PM prosím, díky Lukáš (Praha)
    RLSO
    RLSO --- ---
    Ahoj,

nie som si isty auditkom, pripadne zmazte...

Mam projektor Acer X110P. @ mesiace po zarucnej dobe mi odisiel blower, ktory som vymenil za identicky kus. Po vymene blower-u vsak po spusteni ostava na "na obzarovke" systemovy error, ktory ostal zapisany v EEPROM. Ventilator funguje, vsetko ide v poriadku, ide len o chybu, ktora ostala zapisana v chipe.

Zhanam niekoho, kto by mal potrebny software a skusenost s prepisanim EEPROM (idealne z Acer servisu).

Na odmene sa urcite dohodneme (nechcem projektor davat do original servisu Acer - pozarucny servis je predrazeny).

Som z Prahy - projektor priveziem/odveziem.

Budem vdacny za kazdu radu/kontakt.

Diky
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    TBC: jen seriovy ...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    měl bych tu jednu až dve globetrotter 3G kartu do pcmcia s wifinou... b/g :D
    TBC
    TBC --- ---
    Nemate nekdo klasicky famodem, externi do usb?
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    MALAMUT: nejpozději ve středu jedou do sběru. dostupnost u Říčan
    OMI
    OMI --- ---
    ...kovošrot?
    Dej to před popelnice a do deseti minut to tam není.
    No a já mám rpo tebe vykuchaný dvě hrsti jenom těch optik z toho.
    Pitvat z toho jenom magnety teď fakt nemám čas, už tejden uklízím baráík a nějak to nemá konce...
    ...je toho teď na mě fakt moc.
    V tejdnu budu v Práglu.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI: no ale co se zbytkem ?
    OMI
    OMI --- ---
    MALAMUT: Rainbof shání ty malý magnety u vychylovacích cívek.
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    mám nějakou tu desítku CD a DVD mechanik - mix funkčních a nefunkčních - a musej pryč. zájemce?
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    KOHN: odhad z praxe - kondík. otevřít, najít nafouklej, vyměnit, modlit se aby to fungovalo ;-)
    KOHN
    KOHN --- ---
    Nezvládl by někdo poradit nebo opravit monitor,samsung syncmaster - po probuzení nebo zapnutí problikává obraz asi na vteřinu mezi pětivteřinovejma intervalama tmy,jako by se v pořád stejnym rytmu vypínal a zapínal...občas se chytne a funguje normálně ale po vypnutí se všechno opakuje nanovo.vyměnil jsem oba kabely,nepomohlo...nějakej tip co s tim?
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    BREBER: Fakt zvlastni, odpovidal jsem, ale nemuzu tu zpravu najit. Omlouvam se. Mas ve zprave odpoved.
    BREBER
    BREBER --- ---
    BREBER: koukám, že jsi odpovídal sem...tak pošta...
    BREBER
    BREBER --- ---
    D4NIX: já se hlasil do pošty ale odpovědise mi nedostalo...tak kdy a kde?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI: beru i 1-2 :)
    OMI
    OMI --- ---
    Tak z CDčkovníků jich ještě pár mám. Ty pidi z HDD téměř vůbec, myslímže tak 1-2. Ony rychle mizej v prachu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam