• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    NIS: teoreticky by plotny mely bejt v cajku, tohle spis vypada na rozbitou elektroniku/hlavy
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    NIS: jestli letěl 4 patra (na co dopadl?) tak určitě v pořádku neni :P
    Zvaž jestli je na něm něco opravdu důležitýho, protože případná záchrana dat by nebyla levná...
    NIS
    NIS --- ---
    Zdravicko, mel bych jeden dotaz ohledne poskozeneho prenosneho disku.. teda je otazka, jestli je poskozeny. Letel jsem kajsi a mel prenosny disk v batohu, zabaleny v rucnikach atp.. no kdyz jsem ho vybaloval, zapomel jsem ze ho mam v tom rucniku, disk plachtil ctyri patra, cekal ho dopad.. kazdopadne funguje, sviti a vrni, ale po pripojeni do notase se nic nedeje. Jen notas zahlasi, ze bylo neco pripojeno, ale na disk se nedostanu. Ma tady nejaky hardware machr nejaky navrh co s tim udelat?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    budu do elektroodpadu dávat nějakej bordel z firmy ale vzhledem k me povaze recyklovat věci to bude fakt šrot (ale nerozebranej teda)

kopírka, multifunkce tiskárna, mikrovlnka, scanner, apodobně...
    SERRUTTY
    SERRUTTY --- ---
    nahodou někdo jakejkoliv hdd
    TBC
    TBC --- ---
    EXX: hele to je na draka, kup si za 300,- stolni ventilator, a air flow bude mnohem lepsi a tizsi a i min energeticky narocny... z tohodle se vyplati bastlit tak na chlazeni a tah mozna skrine apod :)
    EXX
    EXX --- ---
    ahoj, nemel byste nekdo i vetsi mnozstvi PC vetracku .. potrebuju potunit obytnak, zacina bejt vedro. nejaky vetsi (at nejsou hlucny). Pripadne i tip kde k nim prijit za rozumno .. skoro bych rekl ze to musi byt dostupny IT šrot ze starejch skříní apod... dyžtak pošta díky
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    JENDAVB: PCI zvukovka je Audigy?
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: držim v ruce Athlon 7550 (AD7550WCJBGH, Stepping: JAAPB AA, dat. kód: 0923CPSW)... 2 jádra, 2,5GHz, když to deska dovolí, může víc :P

btw tahle deska ho oficiálně nepodporuje a tim pádem asi ani nerozběhne :P
    OMI
    OMI --- ---
    Neměl by někdo silnější procesor než 2,5GHz pro desku
    NF61S Micro AM2 SE Ver. 6.x Socket AM2
    NF61S Micro AM2 SE :: Motherboard :: BIOSTAR
    http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=23
    Kamarád shání a je chudej, tak jsem vzpoměl na zdejší forum...

A pro RAINBOFa už mám ty hrsti optik z CDček hned několik hrstí, jenom jak se tam dostat :-)
    MICHNZEE
    MICHNZEE --- ---
    Ahoj, měl by někdo zájem o grafickou kartu gForce 8800 GTS? Bohužel hází artefakty, asi jsou v háji paměti... kdyžtak PM prosím, díky Lukáš (Praha)
    RLSO
    RLSO --- ---
    Ahoj,

nie som si isty auditkom, pripadne zmazte...

Mam projektor Acer X110P. @ mesiace po zarucnej dobe mi odisiel blower, ktory som vymenil za identicky kus. Po vymene blower-u vsak po spusteni ostava na "na obzarovke" systemovy error, ktory ostal zapisany v EEPROM. Ventilator funguje, vsetko ide v poriadku, ide len o chybu, ktora ostala zapisana v chipe.

Zhanam niekoho, kto by mal potrebny software a skusenost s prepisanim EEPROM (idealne z Acer servisu).

Na odmene sa urcite dohodneme (nechcem projektor davat do original servisu Acer - pozarucny servis je predrazeny).

Som z Prahy - projektor priveziem/odveziem.

Budem vdacny za kazdu radu/kontakt.

Diky
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    TBC: jen seriovy ...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    měl bych tu jednu až dve globetrotter 3G kartu do pcmcia s wifinou... b/g :D
    TBC
    TBC --- ---
    Nemate nekdo klasicky famodem, externi do usb?
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    MALAMUT: nejpozději ve středu jedou do sběru. dostupnost u Říčan
    OMI
    OMI --- ---
    ...kovošrot?
    Dej to před popelnice a do deseti minut to tam není.
    No a já mám rpo tebe vykuchaný dvě hrsti jenom těch optik z toho.
    Pitvat z toho jenom magnety teď fakt nemám čas, už tejden uklízím baráík a nějak to nemá konce...
    ...je toho teď na mě fakt moc.
    V tejdnu budu v Práglu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam