• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    pentium 4ka ht bez ramky. s ata diskem. v utery prihodim typkovi do eo.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    shanim PCB pro ST2000DM001 (2TB Seagate), revize 2012
    KOHN
    KOHN --- ---
    Čus, kdyby se náhodou někomu doma povaloval vrak HPčka, nejspíš se nějak dohodnem...

[ LOOKING FORSHÁNÍM: Pavilion dv6-2160ec - Klávesnice, Akumulátor / Praha / 500 CZK ]
    BUGER
    BUGER --- ---
    MIKROM: pokud mas moznost zkus ji propajet idealne horkovzduchem, kolikrat je to jen studenak...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MIKROM: Jo takhle, už to vidím - pochopil jsem to napoprvé obráceně.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    PISKVOR: né, je pravděpodobně v háji řadič, proto píšu o tom IS902 :P (čili mechanicky poškozená fleška na díly by mohla pomoci, vyhořelá nikoliv)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MIKROM: Jestli to má jen ulomenej konektor a čumí z toho USB, stačilo by napájet k libovolnýmu konektoru...
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    mám tu na stole usb flashdisk corsair, ze kterého bych chtěl dostat data, neválí se někomu nějaká fleška třeba s ulomeným konektorem? asi ideálně s řadičem Innostor IS902, že bych ho zkusil přehodit.
    OMI
    OMI --- ---
    nabízím HP LJ 4L
    Napřed hlásila PapperJam a hrčela převody, pak jsem ji zkusil rozdělat a aniž jsem šáhnul do součástek, už jenom svítil obecný error.
    Nepředpokládám, že to k něčemu někdo využije a tak ji v týdnu zlikviduju... tak rychle!
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PISKVOR: no to je právě to že bych potřeboval vůbec nejdřív vidět co na tom disku vůbec je ... vím že tam je solidní archiv mp3 který z velké části už ani po netu sehnat nejde a taky celkem dost hudebních samplů z dob kdy jsem hodně skládal muziku ... taky řada fotek a tak dále no ... popravdě jsem si říkal že třeba 5 tisíc bych do toho klidně investoval ,ale 10000 už je celkem dost , kort když jsem se bez toho obešel takovou řadu let ... on teda ještě cca v roce 2007 šel , pak odešel :(
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GONZA223: Otočil bych to, a nejprve se ptal, na kolik si max ceníš ta data, a zda je můžeš získat odjinud (ze záloh, z netu). Pokud si je ceníš na méně než na 10000, vůbec bych se neobtěžoval s nějakou profi záchranou, protože levnější to nebude.
    A teda 13 let starý disk...já bych tomu moc šancí nedával ani u profíků.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    zdravím , mám tu velice starý již 13 let disk Segate BARRACUDA ATA model ST380021A tenkrát mi z ničeho nic přestal jít , dneska už ho ani nemám kam připojit ... zajímalo by mne , zda li tu není někdo kdo by mi dokázal říct jestli je vůbec možné zjistit zda li na tom disku jsou ještě nějáká data případně vyčíslit hodnotu , kolik by stálo je z něho dostat ... připadně kdyby jste mi doporučil někdo nějakou seriozní firmu v Praze zabývající se těmito problemy.
    OMI
    OMI --- ---
    nebízím nefunkční (opravil jsem napájecí konektor, chvíli svítil, jakože bude pracovat, ale pak už ani nesvítil, nenaběhl), display by měl být OK:
    ASUS A3H
    nebo se ujmu nějakého s řachlým displayem
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DOUBLESILVER: to je vyschla silikonova teplovodiva pasta. mam ji tu zbytek
    DOUBLESILVER
    DOUBLESILVER --- ---
    Jinak ještě sháním tento disk kvůli odchodu elektroniky..https://i.nyx.cz/files/00/00/15/72/1572906_58ad7f5ff57847c33607.jpg
    DOUBLESILVER
    DOUBLESILVER --- ---
    Tu bílou drolivou.. co se dotýká sklokeramiky, nejspíš kvůli ní mi deska nefunguje.Protože chyba kterou píše je ohledně detekce hrnce.
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    DOUBLESILVER: jakou hmotu? Ten silikon nebo to okolo?
    DOUBLESILVER
    DOUBLESILVER --- ---
    Prosím o radu, kde sehnat tuto hmotu z indukční varné desky?

4TEK
    4TEK --- ---
    AKA_THE_A: bohuzel taky DIY, uz je to vyreseno.
    4TEK
    4TEK --- ---
    RAINBOF: mockrat diky za radu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam