• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MA747: spis v ramce. zkus je mezi sebou prehodit.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    CHILDINTIME: docela bych se pohrabal ve fw kdyb to nevadilo... :)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    Mam tu poskozeny tablet Samsung Galaxy Tab 2 10.1 s 3G (cerny). Tabletu vynechava lcd (panel je v poradku, ale asi flex k desce je spatny) a tablet je v nejakem recovery modu, prehrat system se mi nepodarilo, vypada to vadnou pamet.
    Praha
    BREBER
    BREBER --- ---
    YARRDESH: pokud si je vyndáš z kompů, tak asi máme, pošta
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    Nemáte někdo díly z Lenvo Edge E320 - potřebuji víko, lcd, panty, ideálně v celku vč kabelů. zn. Mám jen vanu s funkční deskou a baterkou....

A tedy kdyžtak bych se zbavil nějakých zbytků:
    Acer S3 MS 2346 - ruplé LCD, poškozené jedno ze dvou USB, bez disku - nebo kdyby měl někdo LCD, třeba s fleky za málo, tak ho někomu složim...
    Pak tu mám pár vraků HP Pavillion DV5 s C2D nebo Turiony, kde jsou vesměs funkční desky, ale nefungují LCD, nebo kabely k LCD.
    Ještě jsou tu nějaké zbytky Dell D620, D630 a E6400...
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    byl to nafouklý kondík ve zdroji, díky
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    MIKROM: ono většinou neni moc místa okolo takže jim ani nic jinýho nezbejvá :P
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    DOKKTOR: v 99% případů to jsou kondíky, je to takový "kurvítko". jsou háklivý na teplo a výrobce je dává v blízkosti chladičů co topí..
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    AKA_THE_A: vklidu, ptám se tady, protože sem pájku nikdy nedržel v ruce ;)
    MIKROM: už sem se dogooglil k tomu, že tady tomu monitoru odchází nejaké tři kapacitory/kondiky, takže asi su na správné cestě. díky!
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    DOKKTOR: ještě bych dodal že pokud nerozumíš tomu, co ti MIKROM doporučuje, odnes to do servisu a popiš jim problém.
    Vyžaduje to dostat se ke zdroji, což pokud jseš v elektronice nováčkme bych nedoporučoval jako první kroky...
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    DOKKTOR: začal bych kontrolou kondenzátorů ve zdroji zda nejsou nafoukaný. buď přímo v monitoru, nebo v trafu, pokud je zdroj na kabelu.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    monitor samsung 2232bw - chvilku svítí, chvilku nesvítí. na stolním pc mám jenom dvi výstup a tam se spíš nechytá. na macbooku přes redukci z display portu na dsub to zatím jede, ale než se rozsvítil, tak sem musel tak třikrát vytáhnout konektor z redukce a zase ho tam strčit. chytl se i na dvi vstupu, ale zase záhy zhasl, na tom dsub vstupu zatím "drží" už skoro 10 minut ;) náké nakopnutí co s tím? kudy se ubírat?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    YARRDESH: sleduj brmlab odhaduji ze pcb ted bude hodne. ja mam 3 mb k likvidaci to je asi malo ze :)
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    nemate nekdo prebytecnych par mrtvych desek, zralych do srotu? vyrabim takovou instalaci a zjistil jsem, ze je to mnohem vetsi, nez kolik jsem nashromazdil srotu. zn. cim vetsi deska, tim lepe.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KRATKA_ZKRATKA: postupne ?
    KRATKA_ZKRATKA
    KRATKA_ZKRATKA --- ---
    Ahoj, prosímvás, přestal mi fungovat displej u tabletu Lenovo (postupné odcházení nezapříčiněné vlastní vinou). Máte tip na nějaký servis, kde mi to opraví (asi výměna displeje) a kde to nebude stát milióny? Moc díky!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HONZAK89: tak to doma treba cvakni a posli sem; garantuju bezpecnou skartaci dat.
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    RAINBOF: Koukám, že tam nemáš otazník :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HONZAK89: nicmene pokud mas 3.5" disky tak nektere mne zajimaji :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HONZAK89: jenze to nebyla poptavka nybrzto nabidka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam