JIRRA: Zo skoro 100 herov, ta preberie z lavy asi 20 (aj podla poctu tych 20tich v hre beries na AP magmusa, ak je viac ako 1 v enemy teame tak nie), cize kazdy piaty hero priblizne , to este musi byt na tvojej linke, ak nie je musi menit linku. Samozrejme je ovela viac herov co ta mozu v "mraku" ostrelovat, preto +5+10 magic resist a hp regen ti dovoli urobit mrak na spravnej pozicii davas pekny priestor na farmenie carrymu na linke s tebou (a vsetko co nezhltne on zhltnes ty)
mrak nie je to ziadna slava ci zazracna vec, ale pomalinky menis linku na svoj prospech a magmus ju vie drzat sam aj proti dvom, takze je dalsi hero na gangy po mape
to je teda argument, mas hezky dlouhy odstavec alebo davat "-" komentare, akoby som tu niekoho osocoval, len som dal svoj nazor a niecomu som oponoval
ked hram za magmusa som casto podstatne viac nafarmeny ako za inych herov a to casto iba kvoli tomu, ze dokazem udrzat sam linku, inac killy prenechavam tomu kto je so mnou na linke
a nezabudnut na lawaspawn, ktory ma stun 2.15 sekundy, solidny dmg a dostane ta za hrdinu, krasny skill na pociatocnu asistenciu pripadne kill