jo to je fakt, mužu mluvit za Prahu, že tady se prostě krade dost ve velkým, mě ukradli (bydlel jsem teda na Florenci) kolo ze vchodu, z nádvoří a zamčený.. a realna cena kola k dalšimu prodeji mohla zlodějovi vydělat max 3-4stovky.. takže prostě těm mrdkam stoji za 3stovky se vkradat do vchodu a šmelit zámek a pak to ještě udávat po bazarech.. jakože mě zpusobi škodu že jsem byl na kolo zvyklý a je blbý shánět kolo nové ted, aby on měl na gram skéra! to třeba v Berlině se asi krade taky, ale když tam vidiš na ulicich doslova stovky/tisice kol tak si myslim že to tam neni tak v hardkoru, resp. se asi nekradou kola co za to nestojí :(
dotaz spojený s tím co píšu nahoře - smějte se mi - mam pěkný/dobrý rám, ale už jsem při pokusu namontovat/lehce opravit zadni kolo odesral kola 2, resp. ložiska, osu a prostě to tam neumim dát tak aby se to nevysralo a nepřestalo se točit v ose :))
ptám se tedy kde by mi poradili, funguje takhle ještě ten Bajk azyl? jedná se o součástky možna starší nebo podobně starý než já, to jen tak naokraj, :)