pokud zacne chcat a nemate zrovna blatniky po ruce, doporucuju zajit koupit (ale bacha, at vam venku nejakej chytrolin zatim neukradne kolo :D) pet flasku, vypit a prazdnou narvat k zadnimu kolu, kde jsou brzdy (nevim jak se ta cast jmenuje, zkratka takovej ten trojuhelnikovej tvar. Docela hodne vody to zachyti :)
ZERWOX: auto nemam, tak neresim.
Je mi lito, zes nepochopil, proc sem to sem psal, ale to se stava. Uzpusobovat program? Ale samozrejme! Jak jinak to vole chces delat kdyz mas drahy kolo a zijes na planete, kde nejstarsi remeslo je zlodejna. S tou praci: normalne sem sel za generalnim a pozadal ho, jestli bych ho mohl mit v kancelari, protoze je hodne drahe a ja se o nej v kleci v garazich bojim a to i kdyz se tam da zamykat a je tam kamera. Do ty klece se bohuzel dostane totiz kazdej na zamestnaneckou kartu. A kamera je nastavena na screenshot grabovani. Nehodlam proste nic riskovat.
A pokud by mi rekl, ze v zadnym pripade, tak udelam to, ze si poskladam nejaky obycejny kolo a s tim jezdim do prace a tohle drahy si proste schovam na cas a misto, kde nejsem omezen stupiditou nadrizenejch.