• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANIIfixed gear/single speed
    KREKRX
    KREKRX --- ---
    PETUS: tedka nedavno sem si taky stavel fixie , a postavil sem to na starem trekkingovem ramu mam stred vcelku vysoko a kliky 170mm a je to fer :D
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PETUS: tenhle ram je silnicka. na silnicce obcas skrtnes (mam kliky 170mm), ale prakticky to nevadi - jedes dal, akorat se vomlacuji pedaly. Na drahu uz to chce stred vys, tam je to o drzku.
    Jeta silnicni ocelka se da koupit levne.
    PETUS
    PETUS --- ---
    MARASAN: KCHARI: No uplne presne nevim podle ceho se ty ramy klasifikuji, ale kdybych mel uvest priklad, tak se mi celkove stavbou libi treba tohle koleso na fotce :) Po shopech uz jsem koukal, svareni tedy je nakladnejsi?

    Co se tyce starych ramu klasickych kol, tak by me jeste zajimalo, jestli tam neni napr. problem s nizko umistenym stredem? (nemaji original fixed gear ramy stred vys?). Abych v zatackach i pri pouziti kratsich klik (160/ 165mm) neskrtal pedaly o zem? :)

    P414
    P414 --- ---
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    PETUS: tak asi drahovku myslis ne? tak to asi koupit nez svarit :)) koukni co nabizej bazary nebo treba v Praze http://www.hotdog-cycles.com/ http://www.funbikes.cz/ atd atd
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PETUS: jakej ram?
    PETUS
    PETUS --- ---
    Zdravim, i ja se pripojim se zacatecnickym dotazem - vyplati se spise nechat si svarit ram, nebo si ho koupit (budu rad za pripadna doporuceni kde :)? Nejde mi o top hi-end kvalitu a co nejnizsi vahu apod., ale spise o prihlednuti k nizsi cene, pro zacatek. Diky predem za pripadne tipy.
    NIKOLATESLA
    NIKOLATESLA --- ---
    ok, díky všem za odpovědi.
    SALO
    SALO --- ---
    NIKOLATESLA: ak mas na rame drahove patky, tak napinaky urcite ano.
    46/16, ale odporucam radsej nieco slabsie.
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    TOMBSTONE: no tak ja napinaky mam a nemuzu si vynachvalit :) a do prahy 44/14 a jediny co sem nepokoril je Petrin a par kopecku u centra s dlazebnima kostkama :)
    TOMBSTONE
    TOMBSTONE --- ---
    NIKOLATESLA: napinak nebrat, vypnout retez pohybem zadniho kola.
    ja vozim 44/17, ale jezdim celkem kopce
    NIKOLATESLA
    NIKOLATESLA --- ---
    ahoj. stavim si fixku a tak mám pár dotazů. používáte napínáky řetězu (takový co se upevní k nábojí a napínaj to o patky) a nebo to jde i bez toho jen ručně (prostě jen zatáhnout za kolo a dotáhnout)? a další věc: jaký vozíte v praze převod? díky moc.
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    MARASAN: doteraz som mal jeden rovno dopedu, asi rovnakej dlzky, a nebol to dobry posed. Ono, ten ram mi je tak mierne maly :)
    Som sa na tom bol aj dnes kusok previezt (tak do 40km) a pride mi, ze bude musiet zostat takto otoceny hahor.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    akorat ten forbec dolu, ne?
    PULP121
    PULP121 --- ---
    pěkný pěkný!!!
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    PULP121: jj, konecne som si nasiel popoludnie zajst do dielne odpilit vidlu na mieru a zahrat sa so "stavebnicou merkur" - mi celkom trvalo, kym som zistil, ze sa mi hlavove zlozenie netoci preto, lebo spodny tesniaci kruzok musi ist obratene :) Nj, naucil som sa zase daco.
    Nepotreboval som to vyslovene nutne, ale to stare hlavove zlozenie uz bolo celkom rozbite, tak som to trochu upgradol.
    PULP121
    PULP121 --- ---
    SN0WCRASH: tvuj bling bling bitch? :-)
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    bling bling bitches!
    carbon fork & new headset :D

    KCHARI
    KCHARI --- ---
    KCHARI: jo a jeste dulezity info, ram je 59cm
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    s tezkym srdcem poustim do sveta svoji fixku... ram + vidlice BLB track, hlavko Ritchey, kliky Sturmey Archer, kola na nabach Surly (predni ma novy prumyslovy loziska) a rafcich Alexrims, riditka rucne obrouseny noname vlastovky, gripy ODI rogue, predni brzda Tektro + paka Odyssey mono lever v chromovany limitovany edici. plaste zadni Maxxis Detonator 25c a predni Kenda Cosmos 28c (prihodim jeste jednu novou kendu k tomu). prodam nejspis bez pedalu. prevod tam je tusim 44X14. kolo je v super stavu, staral sem se o nej jak jsem nejlip umel. jediny vady na krase jsou lehce promackla horni ramova trubka (to se povedlo nejakymu debilovi kdyz sem mel kolo ve stojanu....) a poskrabanej lak jak jinak nez od stojanu na kola :))
    moc nevim co za to chtit, protoze ani netusim co jsem za to dal :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam