MARASAN: Když mám helmu jezdím hrozně rychle, bezohledně a nutí mě to se naprosto oddělat. Ale jezdím v ní, nicméně bez ni, když jedu jen do sámošky pro rohlík jsem rozhodně spořádanějším účastníkem.
ZSIS: Jinak k ježdění na červenou obecně - máme evropskej řád v krvi a tak nám to připadně bezohledné, ohrožující atd. ve Vietnamu a jistě i dalších místech se semafory řeší hromadnou ignorací a neviděl jsem tam žádný bouračky (což není reprezentativní vzorek, ale spíš poznámka k obecnýmu dodržování a spolíhání se na pravidla a naopak obezřetnosti při všeobecně usneseným freestylu organizace dopravy). Má troška do mlejna, pojďte na mě!
KEPASO: Nechtěl jsem nijak hanit tvůj plán, kolo je nejvýsostnější prostředek pohybu, nehledě na setup. Sám jsem (Mara dosvědčí) sehnal favorita F1 abych ho pak osadil stock SA dílama a jen poukazuju na nepoměr, když platíš za rám 300 a osazuješ za cca. 4 litry tak je to holt disbalanc, stejně jako mít nějakej ušlechtilej rám a pak šetřit na dílech. Na fávo bych se singlespeedu nebránil, s brzdama je to pohodlný pojezd co ti nikdo s trochou štěstí neukradne, ale kašlal bych na vymóděný vysoký náby. Další věcí, stejně ten favorit na fix má nízkej střed a měkkou stavbu, což není novinou, a tak se stejně budeš se záluskem brzy dívat na jiný rámy, litovat kuličkovýho hlávka a úzkýho představce a chtít rám s ahead a trochu vyšším středem. Prostě nezapomínat na harmonii, je to jak Taoismus!